Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Zammı Ertelendi

 
PlayStation Plus abonelik fiyatları değişmeyecek, en azından yakın bir zaman içinde.

PlayStation Türkiye, 1 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla uygulanması planlanan PlayStation Plus zammını ertelediklerini duyurdu.

Kullanıcılara gönderilen mail aracılığıyla yapılan açıklama şöyle:
 
1 Mart 2020'de müşterilerimizle iletişime geçerek Türkiye'deki PlayStation Plus abonelik fiyatlarını değiştireceğimizi bildirmiştik. Türkiye'deki PlayStation Plus fiyat artışının şu anda erteleneceğini ve 1 Mayıs 2020 tarihinde yürürlüğe girmeyeceğini bildirmek istiyoruz. PlayStation Plus için ileride uygulanacak herhangi bir fiyat değişikliğini en az 60 gün önceden haber vereceğiz.
 
Türkiye'deki abonelikler aşağıdaki fiyatlarda kalacaktır:
 
1 aylık ödeme planı 23,99 TL
3 aylık ödeme planı 74,99 TL
12 aylık ödeme planı 179,99 TL

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Close to the Sun ve Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Epic Games Store'da Ücretsiz Fallout 76 ‘Wastelanders’ Güncellemesi Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Armageddom751

13.4.2020 09:56:24

0
Ps plus zam mevzusu PS/XBOX kavgasına dönüşmüş konuda. Bence PlayStationı Türkiye’de öne çıkaran şey pazara hakim olması ve oyuncu kitlesinin büyük bir kısmının PSte yer alıyor olması. Xbox gamepass sistemi çok güzel ama oyunların çoğunluğu zaten PSte kardeşlik ile ucuza alabileceğiniz oyunlar(Ps plus oyunlarına göre daha güncel). Kütüphanede belli bir süre bu oyunlara çok uygun bir fiyata erişim XBOXi PSe tercih ettirmez bence. Çünkü PS in en büyük avantajı geniş oyuncu kitlesi nedeniyle istenilen oyun için rahatlıkla kardeşlik yapılabiliyor olunmasıdır. Gamepasse daha uygun avantajlar daha cezbedici indirimler gelmediği sürece ben tercih etmem. Çünkü gamepasss kütüphanesine ben zaten kardeşlik ile sahip olabiliyorum. İstediğim oyunu kardeşlik ile alıp bitirip aynı fiyata satabiliyorum. Ama xboxta kardeşlik sayfasındaki oyın sayısı da belli kardeşlik yapan kişi sayısı da. Sırf bu yüzden Ps i tercih ederim. Çünkü çok daha uygun benim için neredeyse cebimden hiç para çıkmadan istediğim oyunu alıp oynayıp satabiliyorum. Çünkü oyuncu kitlesi Türkiye’de çok geniş.

İdrak İstimlak

13.4.2020 08:10:31

0
Anlatamadık, fiyatların şu anda ne olduğunu biliyoruz, bu bahsettiğim zam geldiğinde forumda bugün PS Store için verilen tepkiye benzer bir tepki verildi mi diyorum, bunun neresi anlaşılmaz, hayret. Hatta PS Store da yapılan tüm zamlar geri çekilmesine rağmen nefret kampanyasını yürütenler, bu bahsettiğim zamandaki olaya nasıl böyle sessiz kalmışlar, hayret etmemek mümkün değil...

Armageddom751

13.4.2020 08:04:05

0
Hocam yalnız NBA Pes gibi oyunlar sezonun yarısı bitikten sonra geldi. Şu an zaten 85-130 lira bandında alınabiliyor bu oyunlar. Bu oyunların fanı olan kişiler zaten bu zamana kadar beklemezler hocam. 6 Aydan sonra alacak kişi ya merakından ya koleksiyon için alıyordur. Bir ikincisi gamepasse 1 senelik 50 60 tl verip oyuna bir sene sahip olmaktansa (illaki birgün kütüphaneden kaldırılacak) 85 verip ömür boyu sahip olmayı tercih ederim. Bunlar xboxı tercih ettirmez kimseye geniş bir kitleye hitap eden oyunlar ve indirimler kampanyalar olmadığı sürece xboxın tercih edilmesi zor. Ps bir kere pazara hakim olmuşken ve oyuncu kitlesinin çoğunluğu da buradayken ben xboxa gitmem. Kardeşlik yaparken bile daha geniş bir kitleye ulaşabiliyorum. Daha fazla oyun bulma şansım var ama xboxta bu çok sınırlı oynayan kişi sayısı az olduğu için. Dikkatinizi çekerim.

BSC Misafiri

12.4.2020 23:09:01

0
Müesses arkadaşım 2018 haberi paylaşmışsın ama güncel fiyata bi zahmet olmazsa gir bak 179 lira sen neyin kafasını yaşıyorsun 2 yıl geçmiş haberi burda link paylaşmışsın :) Bak divx4mc arkadaş paylaşmış epicgames store un ücretsiz oyunlarını. Şimdi burda gerçekten eleştirelim.Aony de microsoftta ücretsiz oyun vermek içinde illa üyelik parası istiyor nasılda insanları yolmaya çalıştıklarının en büyük kanıtı bu. Kimseyi savunmaya gerek yok. Yanlış yapanı hep beraber eleştircez.

divx4mc

12.4.2020 13:21:24

0
Bu kapak Bizlere yeter.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

12.4.2020 10:31:26

0
https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Live_Gold_ve_Xbox_Game_Passe_Zam_Geliyor-92139.htm Mesajı anlamadan bu kadar uzun bir cevap yazman ironik olmuş.

BSC Misafiri

12.4.2020 10:25:14

+1
Müesses Arkadaşım hangi gold o söylermisin içeriğinde gamepass ultimate olanı olmasın ? Gold üyelik başlı başına sony plus gibi 179 lira bakabilirsin şuanda. O pahalı olan muhtemelen içinde gamepass de olandır yanlışınız var. Ha sade gold üyelik o fiyata satılsa xbox kısmınıda eleştirelim kimse babamızın oğlu değil. Dünya üzerinde hiçbi firma olmasınki yani müşterime ne yapayımda ürünümü satayım ne yapsam daha çok satarım mantığında bütün firmalar işliyor. Ama ülkemizde oyun konsolları ve oyunlarına gelince bu ortadan kalkıyor. Dublaj bekliyorsun elin italyanı almanı gibi veya alt yazı adamlar yok egendim şu sayıya ulaşsın bakarız kafasındalar veya oyun fiyatı 180 dir dublaj yapılır 220 ye satılır ardından diğer oyunlarda o fiyata doğru ilerler. Bu bahsettiğim zamanda kurda öyle yükselmiyordu. Steam epic te indirim yapıyo yabancı bu firmalar kazanıyor çünkü dünya üzerinde milyonlarca milyarlarca satış yapıyolar ama sony veya ms ülkemize gelince sanki sadece bizim ülkemizde varmışta ayakta kalabilmek için hep kur bahanesi önümüze sunuluyor. Üstelik şuda hep insanlardan gizleniyor. 60$ son satıcının da satıştan para kazanması için tavsiye edilen fiyattır. Yani oyun firması oyununu amazon.com da 60$ dan satarken amazon.com da o 60$ içinden kendine düşen payı alıyor. Kimse enayi değilki 60$ a alıp 60$ a satsın. Toptancılar oyunları farzedelimki 50 veya 45$ dan alıyor ama maksimum satış fiyatı 60$ belirleniyor. Ama durum ülkemize gelince sanki sony bu ülkede yokmuşcasına 60$ üzerinden alınmış haliyle gümrük vergisiydi mağaza karıydı falan üzerine eklenerek insanlara lanse ediliyor. Çünkü insanlar uyanmasın istiyorlar.

İdrak İstimlak

12.4.2020 08:38:57

0
Sanki MS gelecek nesilde yine bedavadan biraz pahalı servisler satacak gibi bir algı var ama oyun fiyatları, indirimler konusunda hala PS4'e göre daha yüksek fiyatlar teklif ediyorlar. Son indirimlerden bir bukle... Red Dead Redemption 2 Xbox 255 PS4 239 Star Wars Jedi Fallen Order Xbox 238,50 PS4 179 Assasins Creed Odyssey Deluxe Xbox 205 PS4 114 Mortal Kombat 11 Xbox 168 PS4 114 Adamların erteledikleri zammı eleştirenler acaba bir yıl boyunca 440 liradan satılan Gold üyelik için düşüncelerini neden paylaşmıyorlar?

BSC Misafiri

11.4.2020 20:53:52

0
By_endless Arkadaşım kendi konsolumu savunmuyorum evimde ps4 pro konsolum var.2 aydır takip etmediğim xbox türkiye instagram hesabını takip ediyorum onların paylaşımında gördüm. Ben hiçbi zaman para verdiğim şeyi savunmam iyiyse iyidir kötüyse kötüsünü eleştiririm. Xbox kısmında en beğendiğim tek oynamak istediğim oyun gears onun haricinde bana oyun hitap etmiyor zaten pekte bi oyunuda yok ama yapılanıda söylemek gerek. Aony pkus için kaçkez 3 ay alana 3 ay verdi vermez ki neden verain ha pardon kur vardı dimi sony Türkiyemize özel kur meselesi çünkü steam epic mağazaları zaten Türk sahipleri ondan indirim yapıyolarya. Xbox ülkemizde çok satmamış zaten rekabet edemediğinden sony böyle at koşturuyor anlatmaya çalıştığım bu ama onu bilr anlayamamışsın.Burda anlatmaya çalıştığım plus üyeliğinne zammı çektiler ama hala adam gibi bi indirimi kampanya vs ülkemiz için özel bişey yok %60 indirim dediklerine bakıyorsun 200 liraya oyun steamde %60 indirimli oyunlar kaliteli oyunları çok makul fiyata 30 liraya alabilirken aynı oyunu psn de alman için üstünden bi 6 yıl falan geçmesi lazımki oda belki o fiyata verebilsinler belli başlı bi fiyatlar var bakıyorsun oyunlar hiç onun altına inmiyor. Steam indirimde kazanırken kur olmuyoda iş sony psn e gelincemi hep kur bahane oluyor yıllardır hep bahane. Unutmadık hatırlatayım uncharted 4 bir hırsızın sonu satışa çıkmadan önce 180 lira kutuşu oyunlardı ön siparişe 220 lira ile açıldı uncharted 4. Neden peki 40 lira dublaj parası.Yerelleştirme pahalıynış ya bu yerelleştirme oyun firmaları italyana gelince maliyet $60 içinde ama bize gelince dışında bu bile başlı başına kefazelik.

RaiTrQ

11.4.2020 13:02:38

+1
Tüm donanımhaber xbox ı gömerken sende yatağında ağlıyor muydun

by_endless

11.4.2020 10:17:17

0
Tüm donanımhaber ps'yi yerin dibine gömerken firmanı savunamadın dimi içine fena oturmuştur eminim

RaiTrQ

11.4.2020 00:41:17

+1
Allah aşkına bu 2 cümlenizden biri artık düşünce yapınız hiç değişmiyor başka cümle bilmediğinizden size yeterli o

by_endless

10.4.2020 23:55:36

0
Kendi konsolunu savunmak için neden sidik yarıştırma kısmına geçtin hemen? Suçlu psikolojisi gibi kimse gamepass'den bahsetmedi knk sakin ol. Fırsatlar sekmesini kaldırsın xbox da linç edilir merak etme sen

BSC Misafiri

10.4.2020 20:57:57

0
Geçsinler bu ayakları. Microsoft Türkiye 3 aylık gamepass ultimate alana 3 ay hediye veriyor. Ülkemizde sony kaç yıldır çok satmasına rağmen bikez böyle bişey yaptımı yok yapmaz çünkü nede olsa çok satıyor neden yapsınki. Ama bitti o günler artık. Çok satan konsol olmanın verdiği rahatlık ve umursamazlık olmayacak artık hep bi afedersiniz geç.rme derdindeler.Buda öyle olucaktıda işte baktılar çok kullanıcı kaybediyoruz ama bu başlamgıç böyle devam et sony ülkede çok satmanın umursamazlığıyla tam gaz devam et sen.

BSC Misafiri

10.4.2020 18:57:13

+1
Abartı gelebilir ama benim düşüncem; Dolar daha da şahlanacak ya bu gidişle. Dur hele şimdilik erteleyek ilerde daha büyük zamlarız. Mart ayındaki olay ve cevap verilmemesinden sonra en ufak iyi niyet belirtisi beklemem bu adamlardan. (Lafın gelişi adamlar diyorum, ağız alışkanlığı kusura bakmayın :)

RaiTrQ

10.4.2020 18:10:02

+2
Allah aşkına xbox da rdr ne kadar cod ne kadar fifa ne kadar gamepass da var mı? iki eski uyduruk oyun koymuş bir halta yaramayan artık satışı olmayan geow ve haloyu koymuş ee yeni oyunları oynamak için aynı fiyattan sende almıycak mısın sanki gamepass e çıkar çıkmaz cyberpunk geliyor

by_endless

10.4.2020 18:06:07

+1
Hangi ülkenin ekonomisi bu kadar inişli çıkışlı da kardeşlik sistemi ve takasa mecbur kalıyor? nasıl bir devir daim yapıyorsunuz da satışlara yansımıyor merak ediyorum :D türkiyede gamer kitlesi dışında playstation fifa oynama yeridir normalde pek inanasım gelmedi o açıdan. Ayrıca fakirliğinizi niye övünüyorsunuz oğlum? Bu kardeşlik sistemi ps'nin size ekstradan attığı kazık yüzünden değil mi birader? Neden onun kazandıği gelirler cebinize giriyormuş gibi davranıyorsunuz ps store indirimlerinin kalkmasında en çok sizin tepki göstermeniz gerekmez mi? :/

Mr_CeNGaVeR_TR

10.4.2020 13:16:05

+1
hani herşey playstation ingilterenin elindeydi. çıkıp bunu haber etmesini biliyorlar. bizi salak yerine koymasınlar. endonezya ve rusya yerel fiyatllarla, ohh miss, türkiye gelincemi yok. ağzıyla kuş tutsalar ne fayda bir kesim artık xbox gönül bağladı bile. bende dahil. ayrıca Martı unutmadık unutmayız

Persona_6

10.4.2020 12:57:33

+1
Allah akıl fikir versin

RaiTrQ

10.4.2020 12:49:31

+2
Steam gibi mi alıyorsun konsolda? 2. el kutulu satış yada takas yoluyla denen şeyleri bilmediğin belli yahu forumda bile gözünü açıp baksan kardeşlik konusu var kaç sayfa. 1 hesap 2 kişiyle başlayıp sonra sata sata 10 kişiye kadar gidiyor. Hadi matematik zekanı konuştur biraz

Lord Melkor

10.4.2020 12:34:22

+2
Hayır. Konsolda bir çok kullanıcı single player oyunlarla işini takasla kiralamayla halleder. O yüzden toplam oynamış kişi sayısıyla satış adeti aynı şey değil. Koskoca gamestop gibi firmalar boşuna mı var ? Örneğin ben 30 dan fazla single oyun oynamışımdır PS4 te ama hiç birine sahip değilim. Oynadıktan sonra satıyorum

by_endless

10.4.2020 12:30:51

0
Knk beni anlamıyorsun galiba oyunun satışları zaten yüksek ama onları satmasa bile 80 milyon konsol satarak gene piyasayı domine etmez miydi? Sen benim soruma cevap ver Ps nin tek olayı exclusive diyenler de cevabını almış olur hem ne güzel :)

Sarohan

10.4.2020 11:17:50

0
Sıvadıkça sıvıyor soni.

BSC Misafiri

10.4.2020 10:59:11

0
Şu son yapılan hareketlerle gözümden düştün Sony. Yeni nesilde konsol da düşünmüyorum

Lord Melkor

10.4.2020 10:34:44

+2
Tam tersi aşırı yüksek. Belli ki oyun satış matematiğine biraz uzaksınız. Hani bunlar 100 milyon konsola satılıyor ya siz bana multiplatform 300-400 milyon cihaza satılan single player bir kaç oyun söyler misiniz 15-20 milyon satan

Geldimmigordun

10.4.2020 10:11:42

0
Tövbe estağfurullah ilk defa görenler beğensin

YshtolaRhul7017

10.4.2020 09:20:52

0
Her ne olursa olsun yaptiklari unutulmamali. Uygun sartlar olusursa imkanlar el verirse xbox veya pc ile devam edecegim. Exc. oyunlarin hicbiriyle işim olmadigi icin ps den rahatlikla vazgecebilirim.

by_endless

10.4.2020 07:23:46

0
100 milyon konsol satışına 15 milyon oyun satışı çok düşük değil mi? Hani bunlar konsol sattıran oyundu?

by_endless

10.4.2020 07:21:06

0
Buna takılacağınızı biliyordum Ne mi eder? Başlı başına marka değeri 5 MİLYAR dolar değerinde bir oyun markasına mı dedin bunu şimdi? O dandik minecraft bile bir ayda last of us ve god of war'ın gelirlerini toplayıp aşmıştır. Allah akıl fikir versin konuştuğum adamlar niteliği niceliğin önüne koyup daha sonra kalite anlamında last of us ve god of war daha iyi diyebiliyorlar Özel oyun diye yırtınıp 100 milyonluk konsol satışında 15-20 milyon satış barajında sürünen oyunlarınızla goygoya devam edin şimdi hadi

sakarya01

10.4.2020 04:46:04

0
Bu zam eninde sonunda olucak dünyanın ve ekonominin durumuna bakılırsa inkar edilemez bir gerçek ertelemeleri gerçekten olumlu şaşırdım şimdilik bekliyorum bakalım ama geçen seferki indirimlerin silinmesi unutuldu sanılmasın

RaiTrQ

10.4.2020 03:03:12

+4
Kafan güzelmiş güle güle kullan halo markası ne ya çıkarın şu at gözlüklerini saçma sapan şeyler söylüyorsunuz, bungie varken güzeldi o halo sonradan onuda çöp ettiler şuan kıyas bile kabul etmez gow ve tlou ya hakaret bu söylediklerin

BulaBaba

10.4.2020 02:59:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shingeki olaya şu açıdan bakalım 240 tl az geldi yeni zam belirlemek için eski zammı iptal ettiler yoksa şikayetlerden dolayı değil :S
Çok doğru bir bakış açısı. Bir taşla iki kuş durumu yaşanıyor.

FroLeM

10.4.2020 00:14:33

0
Ben sony nin düşüncesiz politikalarından sıkıldım bir kaç tane özel oyunu var diye yırtınıp duruyor. Ps4 ü sattım sırf bu yüzden. Xbox alacağım yeni nesilde. Netflix film tadında ucuz fiyata adamlar çatır çatır oyun oynadı. Bizde hep ama ps4 ün özel oyunu var diyip avuttuk fakir gönlümüzü.

Lord Melkor

9.4.2020 23:37:41

+2
Bana 3-4 tane single oyun saysana 15-20 milyon satan

Persona_6

9.4.2020 23:11:57

+5
god of war, last of us halo markası mı etmiyor halo ne lan şu ispanyolca merhaba anlamına gelen hola mı demek istedin?

by_endless

9.4.2020 22:43:02

0
Övüyorlar da bakalım alabilecekler mi o konsollarını Alsalar da abonelik sistemleri tırt eski exclusiveleri falan gelirse 74657497 falan daha oynarlar artık.

by_endless

9.4.2020 22:41:34

+2
Yavrum hep aynı şeyi atıp duruyorsun eskimedi mi o artık? Hardware diyor donanım diyor yani? Gamepass ile kaldırdığı paradan sony korkmazsa Horizon'ı pc'ye getirtmezdi anladın mı şimdi? Adam konsolu birinci planda tutmak istemiyor asıl amacı aboneliğini genişletip pc pazarını domine etmek. Steam olmasa çoktan başarmıştı bile. O last of us ve god of war bir halo markası etmediği sürece kudurmaya devam et resimi her yerde paylaş dur 8 senede binbir zorluklarla çıkardıkları oyunlar en fazla 20 milyon falan satıyor seviniyor garibanlar.

Numenorian Man

9.4.2020 22:41:20

0
Benden playstation’a ekmek çıkmaz bu nesil. Büyük konuşmayayım ama düşük ihtimal.

Persona_6

9.4.2020 22:13:22

+5
bu uzun saçlı çocuk çok komik ya , azınlıkmış say bakim kaç kişiymiş
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Guest-AEF248198

9.4.2020 21:56:38

0
Sizin bahsettiğiniz kesim azınlık kesim hocam, oyun oynayamadıkları için internette takılıp duruyorlar. Hiçbir araştırma bunların savlarını desteklemiyor kendilerine bir dünya kurmuşlar orada yaşıyorlar. Bir çok şey değişecek hocam bu sektörde.

Shingeki

9.4.2020 21:45:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kpln04 Bende xbox kullanıyorum Ucuza bulup almıştım Ama şu xbox fanları diyor ki En iyisi xbox gamepadi en iyisi Yok gamepassi peki bu konsol niye satmıyor Niye her jenerasyon playstation eziyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
xbox one tanıtımında rezil açılışı bilmiyor musunuz game pass sistemi gelene kadar ki süreci bilmiyor musunuz o süreçler batırdı konsolu şimdiki nesilde gerçek savaşı görebilcek çünkü biri güce game pass multi sistemlerine odaklı diğeri exe odaklı

BSC Misafiri

9.4.2020 21:45:29

0
Elite üyelik ile 1 yıllık gold + gamepass aylık 45 liraya geliyor. Xbox özel oyun anlamında da işi kotarsın o zaman xbox sx alırım.

BSC Misafiri

9.4.2020 21:45:21

0
Acaba bilerek mi yaptılar?.Bakın zam gelecek, çabuk alın diyerek ekstra fazla plus satmış olabilirler mi?.Bu açıklama pek tatmin etmedi beni.Madem öyle hangi karara göre zam kararı aldılar ve hangi karara göre zammı daha sonra yapacaklarını söylüyorlar?.Ertelenen zammı hangi tarihler de yapmayı düşünüyorlar?.Yapacakları zam şuanda ertelenen zam oranlarıyla aynı mi olacak?.Sanırım fazla detaya giriyorum.Bence bu ps tr ekibi için fazla detaya girmeye bile gerek yok.

BSC Misafiri

9.4.2020 21:45:12

0
Aaaa.. Ama oldu mu şimdi. İnsanlar eve kapanmış, tam zamanı zam yapmanın. Hiç yakıştıramadım bu olumlu hareketi TR PSN. Neyse zaten parayı sıfırladım, kartı da sildim TR PSN'den. TLoU 2 de yalan oldu, tek yapacağım şey kasıma kadar çöp olmayan bir Plus oyunu gelirse onu sepete eklemek. Sonrası konsolu da hesabı da satar yaptığım yanlıştan döner, daha da konsola bulaşmam.

BSC Misafiri

9.4.2020 21:45:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Tiny Titan Oyun fiyatlarınada el atsalar fena olmaz aslında. Hayır anlamıyorum Endonezya Rusya psnde yapılan yerel fiyatlandırma Türkiye psnde neden yapılmıyor.
Adam yerine koymuyorlar. Neyini anlamıyorsun hocam?

BSC Misafiri

9.4.2020 21:44:53

+4
Bizdeki oyuncu diye gecinen cahil kitle multiplatform.oyunlari oynamanin cok uygun yollari oldugunu anlamamakda direttikce sony tr daha cok ekmek yer.Nba2k20,pes vs gamepassde var ama adam bellemis ps yi ,ozel oyun moyunda oynamiyor aliyor cihazi pese veriyor kendini.

BSC Misafiri

9.4.2020 21:44:34

0
1 yıl bekleyin gidişata göre alın.

BSC Misafiri

9.4.2020 21:44:22

+2
Yine de yeni nesilde xbox almayı düşünüyorum.Hem çok daha güçlü bir konsol hem de Game Pass olması bile yeterli. Sony sadece fiyatları zamlandırıyor indirim kaldırıyor başka bi bildiği yok.

Shingeki

9.4.2020 21:43:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: speddy12 Xbox series x dünyada ps dan çok satsa bile tr de xbox ın ps dan daha mı çok satacağı sanıyorsunuz çevremde herkes ps bilirken az çok xbox deyince o nedir diyorlar benden duyuyorlar tr de ps ne olursa olsun daha çok satacak o geldi diye ps tr kendine çeki düzen vermez onun yerine hiç kimse oyun ve ps plus almazsa o zaman hizaya gelirler
xboxu ancak oyuncular bilir türkiyede oyuncu kitlesi çok azdır genel kitle sadece fifa için konsol alır diğeride bir tane gow için alır bundan ötesi yok !

Shingeki

9.4.2020 21:41:41

+1
olaya şu açıdan bakalım 240 tl az geldi yeni zam belirlemek için eski zammı iptal ettiler yoksa şikayetlerden dolayı değil :S

by_endless

9.4.2020 21:30:35

0
Destekleyen adamlar da çok ilginçtir playstation'a geri adım attırdık falan diyor ama yeni nesil de konsolu alacaklar gene? :/ Stockholm sendromunu konsollarda göreceğim aklıma gelmezdi hiç. Hastalıklı bir ilişki var aralarında sanırsam...

Dark matter

9.4.2020 21:30:48

0
2 ay cepte demekki.Şimdi bu haberden sonra en az 2 ay sonra zam haberi yaparlar.4 ay daha vakti var alacakların en az.

tutkual

9.4.2020 21:13:41

+4
Ps Türkiye zammı ertelemiş bak bak. Ertelenmese ama zammı İngiltere yapıyür biz fiyatlara karışamüyürüz.

TheNewAtilla

9.4.2020 20:59:54

0
Xbox peynir ekmek gibi satınca R yaparlar tabi. Böyle böyle biz oyunseverler psn TR’yi adam edeceğiz.

SultanApex

9.4.2020 20:32:12

+2
Bilgim yok ama tahminim o ülkelerde playstation üstün değildir. Bizde fifa ve pes playstation ile birlikte anılıyor. Sony gibi firma saha araştırmaları ile bunu biliyordur. Fanatik tiplerde burada çok sattı diye seviniyor. Ancak bir pazarda çok üstünseniz rekabet derdiniz olmaz. Bugün zam gelmedi ise bu microsoft un eseridir. Umarım ms xbox one rezilliğinden sonra bu nesle daha rekabetçi girer.

speddy12

9.4.2020 20:26:43

+1
Xbox series x dünyada ps dan çok satsa bile tr de xbox ın ps dan daha mı çok satacağı sanıyorsunuz çevremde herkes ps bilirken az çok xbox deyince o nedir diyorlar benden duyuyorlar tr de ps ne olursa olsun daha çok satacak o geldi diye ps tr kendine çeki düzen vermez onun yerine hiç kimse oyun ve ps plus almazsa o zaman hizaya gelirler

Wayward Son

9.4.2020 19:55:55

0
İşte Sony Türkiye. Zaten çalışanları da çok kafa.

Geldimmigordun

9.4.2020 19:49:29

+4
Bende xbox kullanıyorum Ucuza bulup almıştım Ama şu xbox fanları diyor ki En iyisi xbox gamepadi en iyisi Yok gamepassi peki bu konsol niye satmıyor Niye her jenerasyon playstation eziyor

porsux

9.4.2020 19:45:00

+3
tepkiye devam.. daha oyun fiyatları var sırada. o fiyatlarla bu iş yürümez. bazı arkadaşlar yazmış hepimiz çıktığı gibi ps5 alacakmışız. vallahi yok öyle birşey. benim için şu anda öncelik xboxta. benim gibi çok kişi var, ancak bu tarz oyuncuyu düşünen geri bildirimler gelmeye devam ederse belki düşünürüm.

Persona_6

9.4.2020 19:37:09

+2
Xbox ın çok satacağını sanıyorlar hala hepiniz ps5 alacaksınız boşa ayak yapmayın

sh4dy_081991

9.4.2020 19:31:31

+1
Ps5 in alirsam sadece gamepad ini almayi dusunebilirim begendim o da belirsiz suan xbox one gamepad i kullaniyorum. Bu saatten sonra konsol isi bitti benim icin zaten pc agirlikli takiliyordum. Pc mis gibi online oyun oynamak icin boyle sacma sapan sistemlere para odemiyorsun oyunlari cok daha ucuza temin edebiliyorsun istedigin gamepadi kullanabiliyorsun yuksek hz monitoru var. Ps4 kullaniyorum tum exc oyunlarini oynadim ama o kadar para harcamaya degmez acikcasi. Ah zengin olsam eyvallah ama degilim.

Frobisher

9.4.2020 19:27:20

+6
tepki sonunda ses getirmiş oldu, firmalara ses çıkarırsanız böyle geri adım attırabilirsiniz.

hagiosmann

9.4.2020 19:19:56

+10
Tahmin ettiklerinden çok daha fazla tepki alınca önce indirimler geri geldi, şimdi de plus güncellemesi iptal edildi. playstation tüRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRkiye...

:::LOSTPLANET:::

9.4.2020 19:11:03

+2
Aslında güzel satış taktiği.Zamlanacak de 1-2 ay süre bırak sonra kenara çekil ve seyret.

Cemlat

9.4.2020 19:07:43

0
Aha zam geliyo diye almıştım istemeden, kaçtı bi tarafıma şimdi

Guest-AEF248198

9.4.2020 19:05:38

+13
Series X gümbür gümbür çıksın daha çok fırsat göreceğiz az daha sabredin.

RaiTrQ

9.4.2020 19:02:55

+10
Emin ol gene ps5 bir hayli fazla satacaktır xboxtan kimsenin umurunda değil o uyduruk konsola benzemeyen konsol

asaltek

9.4.2020 18:45:42

0
Gecikmiş 'Bir Nisan' şakası olabilir.

Tiny Titan

9.4.2020 18:46:05

+8
Oyun fiyatlarınada el atsalar fena olmaz aslında. Hayır anlamıyorum Endonezya Rusya psnde yapılan yerel fiyatlandırma Türkiye psnde neden yapılmıyor.

v. Persie

9.4.2020 18:44:12

+16
Ya ne xbox ı çıktığımız gibi %90 ımız ps5 i alacağız tıpış tıpış :D. Diğer %10 umuz da biraz bekleyip sonra alıcak.

narutoda

9.4.2020 18:41:27

+7
Biz de bu yaptıklarına karşılık Xbox alma seçeneğimizin (ve son derece yerinde olduğunu düşünerek) hâla gündemde olduğunu bildirmek isteriz. Nihaî kararımızı 60 gün önceden kendilerine haber vereceğimizi de iletmek isteriz.

BSC Misafiri

9.4.2020 18:39:42

0
Ps5 sattıktan sora çakarlar cihazı da satamazsın
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız