Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Eylül Ayı Ücretsiz Oyunu Sızdırıldı

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti PlayStation Plus'ın Eylül ayı ücretsiz oyunu sızdırıldı. Son iki yıldır neredeyse her ay PlayStation Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdırıan Dealabs kullanıcısı billbil-kun tarafından açıklanana göre önümüzdeki ay Saints Row reboot verilecek.
 
Saints Row dışında iki oyun daha var
 
 
 
2022 yılında oyunculara sunulan Saints Row reboot, Eylül ayı içerisinde ücretsiz olarak sunulacak oyunların başında yer alıyor. Billbil-kun'a göre PS Plus aboneleri 5 Eylül'den 3 Ekim'e kadar Saints Row'un yanı sıra henüz adı açıklanmayan iki oyunu da ücretsiz bir şekilde edinebilecek.
 
Volition ekibi tarafından oyunculara sunulan Saints Row ilk olarak Ağustos 2022'de konsollar ve PC için ( Epic Games Store aracılığıyla) yayınlandı. Oyun geçtiğimiz günlerde ise Steam platformuna dahil oldu ve oyunun üçüncü DLC içeriği de piyasaya sürüldü. 
 
Öte yandan PlayStation Plus abonelerinin Ağustos ayındaki ücretsiz oyunları almak için 4 Eylül'e kadar süreleri bulunuyor. Oyunlar arasında PGA Tour 2K 23 ( PS5, PS4), Dreams (PS4) ve Death's Door (PS5, PS4) yer alıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
PUBG:BATTLEGROUNDS 30 Ağustos Kupası Başlıyor! Gears 6, Serinin İlk Açık Dünya Oyunu Olabilir: İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız