Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için 3 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında mevcut olacak Ağustos 2021 ücretsiz oyunlarını duyurdu.
 
PlayStation 5
 
Hunter's Arena: Legends: Tek hayatta kalan olmak için dövüş becerilerinizi geliştirmeniz gereken aşırı yakın mesafeli savaş deneyimini yaşayın.
Savuşturma ve karşı hamleler, hava kombinasyonları ve dövüş sanatları içeren dinamik bir savaş sistemine sahip olan Hunter's Arena: Legends, yoğun savaş deneyimleri sunuyor.
RPG, çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası (MOBA) ve battle royale mekaniğini birleştirerek kendi oyun stilinizi ve rekabetle mücadele stratejilerinizi tanımlayabileceksiniz.
Hunter's Arena: Legends, heyecanlı 1'e 1 maçların yanı sıra solo ve üçlü battle royale modları sunuyor.
 
PlayStation 4
 
Hunter's Arena: Legends
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville: Gerginlik, Neighborville'in ötesine doğru genişlerken, oyunun en tartışmalı kasabasının uzak köşelerinde yeni sosyal ve serbest dolaşım bölgeleri ortaya çıktı. Plants vs. Zombies'in bir sonraki yapımında peashooter'larınızı hazırlayın.
Tamamen özelleştirilebilir 20 karakter sınıfından birini seçin ve savaş alanındaki her zafer için yeni ödüller kazanırken oyun tarzınızı mükemmelleştirin.
Kanepede ya da çevrimiçi arkadaşlarınızla bir takım olun ve PvE'de düşman ordularını ele geçirin, çevrimiçi olarak başkalarına karşı mücadele edin ya da yeni Battle Arena'da topyekün kargaşa yaratın.
- Tennis World Tour 2: Dünyanın en büyük oyuncuları olarak oynayın ya da kendi oyuncunuzu yaratarak dünya klasmanının zirvesi için mücadele edin. Daha hızlı, daha fazla animasyonlu ve daha gerçekçi: tekler veya çiftler maçlarında tenisin gerçek heyecanını yaşayın, yerelde veya çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla oynayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ps plus
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Fiziksel Sürümü 23 Eylül'de Satışa Sunulacak Back 4 Blood Açık Beta Tarihleri Açıklandı

BSC Misafiri

29.7.2021 14:26:34

0
Hepsini birkaç deneyip sileceğiz büyük ihtimalle, EA ne kadar tutmayan oyunu varsa plus ile geldi ve plus bile patlama yapmadı, Tenis zaten çok niş kalıyor, Hunter Arena büyük ihtimalle ileride free-to-play olacak bir oyun gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız