Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now'a NieR: Automata, Ghostrunner ve Undertale Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Ağustos ayının bir parçası olarak NieR: Automata, Ghostrunner ve Undertale'yi ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlar 3 Ağustos'ta yani bugün sisteme dahil oluyor.
 
NieR: Automata 
 
Nier: Automata, PlatinumGames tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. 2010'da çıkış yapan Nier'in devamı niteliğindedir.
 
Ghostrunner 
 
Ghostrunner tek oyunculu benzersiz bir deneyim sunar: Hızlı tempolu bir oyun, şiddet içeren bir savaş ve bilim kurguyu kıyamet sonrası temalarla bir araya getiren orijinal bir ortam. Bu oyun, zaten sona ermiş bir dünyanın ve hayatta kalmak için savaşan sakinlerinin hikâyesini anlatır. 
 
Undertale 
 
Undertale, Toby Fox tarafından geliştirilen, 2 boyutlu 8-bit bir RPG oyunudur. Oyun, insanlar ve yaratıklar arasındaki savaşı konu alır. Savaşı insanların kazanmasıyla canavarlar yer altına güçlü bir büyüyle hapsedilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ps now
GRIME Çıkış Fragmanı Doki Doki Literature Club Plus'ın Fiziksel Sürümleri Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız