Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now Sistemine Bu Ay 3 Yeni Oyun Ekleniyor

 
 
Ne yazık ki ülkemizde hizmet vermeyen PlayStation'ın stream servisi PlayStation Now'a yeni oyunlar ekleniyor. Aylık belirli bir ücret ödeyerek, servisin kendi kütüphanesindeki oyunları stream ederek oynama fırsatı yakaladığınız PlayStation Now sistemine bu ay 3 yeni oyun ekleniyor.
 
Bu ay sisteme eklenen oyunlar The Evil Within, Lego Worlds ve Cities: Skylines. Bu oyunların dışında da geçtiğimiz aylarda PUBG, Wolfenstein: The Old Blood ve Formula 1 2019 oyunları PlayStation Now sistemine eklenmişti. Bu oyunlar 3 Mart'ta sistemden kaldırılacak.
 
Geçen ay eklenen Horizon Zero Dawn ve Uncharted: The Lost Legacy ise hala sistemde mevcut ancak bu oyunlar da 7 Nisan'da sistem kaldırılacak. PlayStation Now sisteminin en önemli oyunları Grand Theft Auto V, God of War, Uncharted 4: A Thief’s End ve Infamous Second Son da geçtiğimiz ay sistemden kaldırılmıştı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book sony playstation 4 ps4 playstation next gen
ICE Challenge 2020'de Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi! PlatinumGames, Scalebound'u Yapmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

6.2.2020 10:00:56

0
İnşallah yakın zamanda Ülkemizede gelir bu servis.Bence Ps5 le birlikte getirirler.

Lord Melkor

5.2.2020 19:32:23

0
Ben aktif kullanıyorum. Bu ayın oyunlarını sevmedim

TncyKrmn

5.2.2020 13:17:46

+1
5 para etmez bir strateji uyguladıkları sürece bi halt olmaz. Kaç senedir var ps now , hala ne avrupada ne ülkemizde adam akıllı kullanıma sunulmuş değil. 1 ay us hesaptan alıp oynamıştım , 3 mgbt internet olduğu zamanlar , gow ascension bitirmiştim , sıkıntısız şekilde. İnternet bağlantısı kaldırmıyor vs bahaneleride yapamazlar , indirme olanağı getirdiğler. Gözünü seveyim xbox gamepass'in , 4. ayını kullanıyorum tertemiz sistem. Sony artık ps5 'i mi bekliyor ne yapıyor anlamak güç . Ama artık bir şekilde bu sistemi açmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız