Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now Servisiyle İlgili Yeni Bilgiler


    Geçmiş dönemde Gaikai'yi yüksek bir fiyattan satın alan Sony, firmayla ilgili yeni projesini dün duyurmuştu. PlayStation Now ile birlikte internet aracılığıyla platformlar arasında oyun oynatmayı planlayan Sony ve Gaikai'nin yeni servisinden bazı detaylar ortaya çıktı.
 
    Belirtilenlere göre PlayStation Now sistemi içerisinde oyunları oynamak için iki farklı seçeneğiniz olacak. Bu seçeneklerde isterseniz sadece oynamak istediğiniz oyuna ayrı bir fiyat ödeyerek PS Now'u kullanabilecek, isterseniz de servise belli bir aylık ödeme yaparak bütün kütüphaneden yararlanabileceksiniz. Satın aldığınız oyunların multiplayer ve trophy gibi nimetlerinden de yararlanabileceksiniz.
 
    İkinci seçenek kulağa daha mantıklı gelse de, PlayStation Now'un aylık abonelik fiyatı hakkında henüz yapılmış bir açıklama yok. Bu arada, Now'u kullanarak oynayacağınız oyunların multiplayer ve trophy gibi nimetlerinden faydalanabileceğinizi de belirtelim. 
 
    Ek olarak, bu sistemin PS Vita veya Bravia televizyonlarda nasıl işlediğini merak ediyorsanız aşağıdaki videolara göz atabilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Get Even'dan İlginç Bir Video Toki Tori'nin Yapımcısı Two Tribes Kapatıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zooe

7.7.2014 22:56:12

0
31 temmuzda abd de beta testi basliyor Bende beta icin forum doldurdum ama sanirim bana test gelmez..uyelikte usa ..merakla bekliyorum

BSC Misafiri

8.1.2014 20:40:30

0
tabletten the last of us oynayabilecek miyiz yoksa ps ürünü mü olmalı

cell34

8.1.2014 19:55:12

0
İş makinede değil arkadaş internet üzerinde.. Normalde ps3 üzerinden de sen her oyunu oynayabilmen gerekir ancak sony çok güzel çakallık yapıyo ps3 dışında ki bütün donanımlarından birini aldırıyo sana.. Ya vita ya tv ya ps4 ya tablet ya telefonu .. Sonuçta sen makinenin özelliklerini değil sunucudan aktarılanı oynucaksın donanımlar sana araç olacak bu.. Sony ürünlerini satmak için güzel bir hamle işe yarar bir teknoloji çıkardı.. Tabi ps4 oyunlarına dokundurmuyo asıl kazanç oradan sağlanıcak.. Bakalım Türkiye de bu internet durumu düzelirde inşallah bizde böyle şeylerden yararlanabiliriz.. Ama bu uzun bir süre 5 hatta 10 yıl sonra düzelirse düzelir.. En kötü adil kotayı kaldırabilseler çok iyi olurda nerdee...

zakatek

8.1.2014 19:21:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: MaxKonsol Tamam bu konsolları da bitirir.PS 4 , PS 5 in oyunlarını çalıştırır
PS3 ile şimdi PS4 oyunlarını oynayabileceğini mi sanıyorsun?

Riwalp

8.1.2014 18:49:05

0
sony bravia tv almak zorunda kalmayalım

Mustafa

8.1.2014 18:38:23

0
Bundan iyisi şamda kayısı. Daha ne olsun?

omris2013

8.1.2014 18:03:11

0
herşeyi anladım ama bi sorum var şimdi bu oyunları o konsol olmadan oynayabilecez dimi atıyom ps4 veya ps vita da ps3 oyunlarını ps3müz olmadan dimi ve inş tek hesab hem ps4 hemde ps vita ve tv için olur hepsinde hesabımızı kulanırız öyle süper olur ve bunla sony artık ps4 almamız için bi olanak daha sağladı it micro daha da paragöz olsun adm burda ps3 bitirdi micro asla yapmazdı inş fiyatı da çok uygun olur eğer o kadar uçuk olursa (en fazla aylık 50 tl den fazla olmaz inş ) daha ucuz olursa süper olur

MaxKonsol

8.1.2014 18:02:42

0
Tamam bu konsolları da bitirir.PS 4 , PS 5 in oyunlarını çalıştırır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız