Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation, Evo Community Series Turnuvasını Duyurdu

 
 
Sony, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca devam edecek Evo Community Series olarak bilinen özel bir PlayStation 4 turnuvasını duyurdu.
 
Sony, bu yılın başlarında EVO Championship Series turnuvasını satın aldığını duyurarak dövüş oyunu topluluğunun dikkatini çekti. Bu yılki etkinlikler ise dövüş oyunu topluluğu için bir temel olacak.
 
Evo Community Series, yaz ayı boyunca devam eden açık formatlı yarışmalar aracılığıyla tüm dövüş oyunu hayranlarının katılması için yeni bir fırsat olacak. 
 
Önümüzdeki hafta yani 10 Haziran'da başlayacak olan bu etkinlik, dünya çapında 120'den fazla turnuva, 100 saatin üzerinde yayın ve 74.000 dolar para ödülü içerecek. İlgilenen PlayStation 4 oyuncuları, PlayStation Yarışma Merkezi'nden veya PS4 konsolundaki Etkinlikler sekmesinden kayıt olabilir.
 
Sony bu kapsamda PS4 oyuncularının girebileceği üç ayrı turnuvayı duyurdu. PlayStation Tournaments FGC Arcade: Evo Edition olarak bilinen ilk turnuva, 10 - 22 Haziran arasında başlayacak. Granblue Fantasy: Versus, Guilty Gear Strive, Mortal Kombat 11 Ultimate ve Tekken 7 oyunlarını içerecek. 
 
Evo olarak bilinen ikinci turnuva ise Temmuz ayında 19,000 dolarlık ödül havuzu ile beraber gelecek.
 
Son yaz turnuvası ise 8 Temmuz'da başlayacak ve 3 Ağustos'a kadar sürecek. PlayStation Tournaments Evo 2021 Online Side Turnuvası, 35.000 dolarlık büyük bir ödül havuzuna sahip olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerant Sony evo 2021 PS4
Xbox Game Pass'e Haziran Ayında Gelecek Oyunlar Belli Oldu Ubisoft, Far Cry 6'nın 'Politik' Olduğunu Doğruladı

BSC Misafiri

3.6.2021 10:21:12

0
E3'tede bir Program duyursan bee..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız