Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Amerika Başkanı No Man’s Sky Hakkında Konuştu

 
 
   Sony Interactive Entertainment Amerika Başkanı ve CEO'su Shawn Layden, Geoff Keighley'nin sunduğu YouTube Gaming'in yeni bölümünde PS4 Pro, No Man’s Sky ve The Last Guardian konuları hakkında sorulan sorulara kısaca değindi.
 
   Shawn Layden, No Man's Sky için şu sözleri söyledi ve bu açıklamanın arkasına insanlarının tutkusunun ve yaratıcılığının bastırılmaması gerektiğini ekledi.
 
   "Bence Hello Games, Sean Murray ve ekibinin yaratmaya çalıştıkları şey konusunda inanılmaz bir vizyonu vardı. Daha önce yapılmamış bir şey. Küçük bir ekibin dev gibi bir tutkusu vardı. Şu an üzerinde hala çalışmaya devam ediyorlar. Hala oyunu güncellemeye devam ediyorlar. Vizyonlarına yaklaşmaya çalışıyorlar. Bende oyun çıktığından beri uzun bir süre oynadım." 
 
   Shawn Layden ek olarak The Last Guardian'ın harika bir hikayesi olduğunu ve tipik bir Ueda (Oyunun yönetmeni ve tasarımcısı) oyunu olduğunu dile getirdi. Shawn Layden, Uncharted 4 için ise "Uncharted 4 muhtemelen bu nesildeki en iyi macera oyunu." dedi. 
 
   Project Scorpio hakkında sorulan soruya ise Sony Interactive Entertainment Amerika Başkanı ve CEO'su "Tek bildiğim bir hafta sonra en güçlü konsolun çıkmış olacağı." cevabını verdi.
 
  Sony'nin yeni ve daha güçlü PlayStation 4 modeli Pro 10 Kasım tarihinde tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de de çıkış yapacak. Cihazın ülkemizdeki tavsiye edilen fiyatı 1699 TL.
 
  The Last Guardian 6 Aralık tarihinde Amerika ve Japonya'da, 7 Aralık tarihinde Avrupa'da ve 9 Aralık tarihinde ise İrlanda ve Birleşik Krallık bölgelerinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platform ise PlayStation 4.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Iron Harvest PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu, 2018'de Geliyor Limbo, Xbox One'ın Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

5.11.2016 10:23:04

0
No Man's Sky konusunda ortada Sony'in açıklama yapmasını gerektirecek ya da suçlanacak bir durum yok. Sonuçta beklenen bir oyundu inanılmaz bir hype vardı ve Sony'de bu fırastı görüp firma ile anlaşma yapmış. Sürekli fuarlarda oyunu gösterdikleri için bir açıklama yapma gereği duymuş sanırım ama hiç tepki toplamasına gerek yoktu. No Man's Sky berbat bir oyun değil fakat tamamen yanlış bilgiler vererek, gazlayarak yanlış bir şekilde tanıttılar oyunu. İnsanların beklentisi çok büyüktü oyundan eğer düzgün olduğu gibi tanıtsalar alanlar zaten bu bilgiler ışığında almış olacağı için kimse şikayet etmezdi.

İdrak İstimlak

4.11.2016 22:36:43

0
Remastered oyunları almak zorunda olmadığınız gibi, PS4 Pro'da almak zorunda değilsiniz. Kimse kafanıza alın diye silah dayamıyor...

Caped 117 Crusader

4.11.2016 21:09:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Konsollar çok iyi satacak ama The Last Guardian'ın çok fazla satacağını düşünmüyorum. Bu tip oyunların maalesef müşteri kitlesi belli, satış rakamları belli...
remastered oyunlar yetmedi, remastered konsol satıyorlar :d

KAKÁ

4.11.2016 15:14:47

+1
Siradan bir tuketici olsaydi boyle konusur muydu acaba no mans sky hakkinda, geciniz...

dingo egret!

4.11.2016 14:55:06

0
6 Araşığı bekle dır şimdi Neyseki spotçulara 1 hafta erken geliyor..

Source

4.11.2016 12:42:24

0
Hello Games, No Man's Sky için güncelleme işlemlerini bitirdikten sonra kendilerini affettirebilecek güzel bir oyun için yola koyulmaları lazım eğer gerçekten başarılı bir oyun yaparlarsa insanlar onları affedebilir. :)

BSC Misafiri

4.11.2016 11:19:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Konsollar çok iyi satacak ama The Last Guardian'ın çok fazla satacağını düşünmüyorum. Bu tip oyunların maalesef müşteri kitlesi belli, satış rakamları belli...
Oyun güzelde $10 veririm en fazla. Tahminim çokta uzun bir oyun olmayacak gibi. Fiyatın düşmesini beklerim 1-1,5 sene sonra $10 alırız.

mementopolis

4.11.2016 10:39:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Konsollar çok iyi satacak ama The Last Guardian'ın çok fazla satacağını düşünmüyorum. Bu tip oyunların maalesef müşteri kitlesi belli, satış rakamları belli...
Gayet güzel satar bence . Zaten böyle oyun yapmazlar bir daha.

İdrak İstimlak

4.11.2016 07:45:53

+2
Konsollar çok iyi satacak ama The Last Guardian'ın çok fazla satacağını düşünmüyorum. Bu tip oyunların maalesef müşteri kitlesi belli, satış rakamları belli...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız