Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4'ün Video Editörü Daha Fazla Özelliğe Kavuştu

 
     PlayStation 4'ün video editleme uygulaması Sharefactory aldığı son güncelleme ile yeni ve dikkat çekici bazı özelliklere kavuştu. Güncelleme ile uygulamaya dahil olan Time Bender özelliği zamanı manipüle etme, yani yavaşlatma ve hızlandırma özelliğini kullanıcıların kontrollerine sunuyor. Uygulamada kullanılacak video ve müzik limiti de arttırılmış durumda. 50 video ve 12 müzik artık editlerinizde yeni limit.
 
Yeni geçiş animasyonları, filtreleme, müzikler, yazı ve etiket ekleme gibi yetenekler de bu güncellemeyle birlikte Sharefactory kullanıcılarının sahip olacağı diğer yetenekler.  Bugüne değin 18.9 milyon videonun editlendiğini dile getiren Sony, uygulamanın da 5.1 milyon kez indirildiğini açıkladı.

Ayrıca Sony video editleme konusunda çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeyi de düşünüyor. Oluşturduğunuz videolarla birlikte yayıncı ve yapımcıların da dahil olduğu yarışmalar gerçekleştirilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget sony playstation 4 ps4 playstation next gen sharefactory
The Game Awards'ı 2.3 Milyon Kişi İzledi LucasFilm Hala Star Wars 1313'ü Düşünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.12.2015 16:30:13

+2
İyi haber vakti olan arkadaşlar iyi işler ortaya çıkarabilirler.benim anlamadagım xbox tan bahsedilmiyoki neden xbox ile düşüncelerini paylaşıyosun bence xbox kullanıcıları haber yapılmıyod diye ne zaman playstation haberi görse hemen yazıyo ??????

Vl.Murad

10.12.2015 14:23:11

0
Xbox'ı bu yönden çok seviyordum. Konsolun ilk gününden itibaren harika bir topluluk oluştu upload'da
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız