Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu Lunistice, 2 Eylül'de Geliyor

 
 
Yayıncı Deck13 Spotlight ve geliştirici A Grumpy Fox, basit ama eğlenceli oynanış içeren 3D platform oyunu Lunistice'in 2 Eylül'de Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Lunistice, basit ama eğlenceli bir oynanışa sahip, PlayStation 1 / SEGA Satürn'den ilham alan ve sevimli bir 3D platform oyunu. Lunistice'de Tanuki Hana'nın rolünü üstlenin ve zıplayın. Onun hayalleri için savaşın! Ay'da onu hangi sırlar bekliyor? Varacağı son nokta neresi? Bu soruların cevapları sadece sizde.
 
Lunistice, 90'ların başlarındaki 3D grafiklerden büyük ölçüde ilham alan, sevimli bir yapıya ve tüylü bir kahramanı sahip bir yapım.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform macera Lunistice
Summer Game Fest Canlı Yayın Etkinliği 9 Haziran'da Yapılacak Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Warstride Challenges Yeni Nesil Konsollara Geliyor

BSC Misafiri

6.5.2022 12:21:19

+1
Bağımsız yapımcılar kendimize has bir grafik tasarımı yakalayım hesabına grafiklere neredeyse ne efor, ne para harcamadan oyuncuları iyice keklemeye başladı. PS1'den kalma kenar yumuşatması olmadan bir grafik tasarımı çok rahatsız edici duruyor benim için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız