Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlanetSide Arena Yaza Ertelendi, PS4'e de Gelecek

 
Geliştirici Daybreak Game Company, PlanetSide Arena'nın çıkış tarihini 26 Mart'tan bu yaza ertelediğini duyurdu.

Daybreak Game Company ayrıca oyunun PlayStation 4 versiyonunu da duyurdu. Devasa çok oyunculu bilim kurgu arena nişancı oyunu bu yaz PlayStation 4 ve PC için eş zamanlı olarak çıkacak.

Erteleme ile ilgili yapılan açıklama:  
 
"Öncelikle, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen kapalı beta programımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. Önerileriniz, ekibimize geri bildirim sağlamada çok önemlidir. Oyunu test etmemize ve geliştirmemize yardımcı olmak için harcadığınız zaman ve çaba için ne kadar teşekkür etsek azdır.
 
Üzerine çok fazla düşündükten sonra, PC çıkış tarihini ertelemeye ve oyunu bu yaz PC ile PlayStation 4'te eş zamanlı olarak çıkarmaya karar verdik. Planetside Arena'yı her zaman hızlı temposu, kombinlenmiş silahlardan oluşan savaşı ve büyük ölçekli çok oyunculu modları sayesinde oyuncuların PlanetSide evreninin destansı oynanışını deneyimlemesinin bir yolu olarak düşündük. Her iki platformda da beklentileri karşılayan PlanetSide Arena'nın en iyi versiyonunu sunmak diğer tüm düşüncelere ağır basıyor.
 
Gözden geçirilmiş çıkış planımız ışığında, tüm Planetside Arena ön siparişlerini iade ediyoruz. Bu yaz ki çok platformlu çıkışımız için hız kazandıkça beta test programımızı sürdürmeye ve genişletmeye kararlıyız ve yakında daha fazla bilgi paylaşacağız. İadeler hakkında daha fazla bilgi için Steam Destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlanetSide Arena devasa çok oyunculu bilim kurgu arena nişancı oyun Daybreak Game Company
Ghost of a Tale PS4 ve Xbox One Versiyonları 12 Mart'a Ertelendi Famitsu 2018 Japonya Video Oyun Satışları Raporu

BSC Misafiri

18.2.2019 17:20:16

+2
Eee şimdi apex de çıkmış, ortalık kızışmış. Yemez tabi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlanetSide Arena
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız