Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Plane Mechanic Simulator'a Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi

 
Yayıncılar Movie Games S.A. ile PlayWay S.A. ve geliştirici Disaster Studio, bugün yayınladığı güncelleme ile birlikte Plane Mechanic Simulator'a resmi Türkçe altyazı desteğini ekledi.
 
Çeviri Türk yerelleştirme şirketi AiBell Game Localization tarafından gerçekleştirildi.
 
Steam'de şu anda erken erişim aşamasında bulunan Plane Mechanic Simulator'da 1940 yılında Britanya Savaşı'nda RAF (İngiltere Kraliyet Hava Kuvvetleri) teknisyeni olarak basit yakıt ikmali, motor onarımı ve silah uyumu gibi çeşitli görevler üstleniyorsunuz.

81 görev ve neredeyse 800 tamir edilecek parça sunan Plane Mechanic Simulator'ın bu yılın sonundan önce erken erişimden çıkması bekleniyor. Geliştirici tarafından belirtilene göre, erken erişim aşaması neredeyse oyunun final sürümünü yansıtıyor.

Plane Mechanic Simulator şu anda %15 indirimle 17,42 TL fiyattan satışta. İndirim iki gün boyunca geçerli. Oyunun Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam
Jump Force'un İlk DLC'si Mayıs'ta Çıkacak Eski Space Soldiers Kadrosuna Ömer ”imoRR” Karataş'u Transfer Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

19.2.2019 23:19:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Çok basit bir şekilde, yasa çıkartacaksın. Nasıl filmler türkçe desteği olmadan turkiyeye gelemiyorsa, oyunlarda gelemeyecek. Ama oyun sektörünü sallayan mı varki.</blockquote> Dikkat et sonunda oyunlar gelmemezlik yapmasın :D marketin ne'ki yapımcıyı neyle tehdit ediyorsun lan crysis türkçe desteği vardı 30 bini zor geçebildi kafalar güzel burda
30 bin az değil. Hem oyuncu sayısı olarak hemde kâr olarak. Bir de o yıllarda.

RealArek

19.2.2019 09:54:46

0
Şuanda aslında türkiyede oyun satışları eskisine kıyasla daha fazla korsan daha düştü nedeni steam tabi adamlar bi indirim yapıyo cepte para kalmıyo firmalarda sölüyo bunu türk oyuncularımız çok var falan ama iş dublaj ve altyazı gibi şeylere gelince az satık yada para yetmedi falan gibi yalanları uyduruyolar bu ülkeyi takan yok 2023 yılında bi oyunu 900 tl alırız artık ama yine dublaj olmaz :D

Watton1

19.2.2019 08:33:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Çok basit bir şekilde, yasa çıkartacaksın. Nasıl filmler türkçe desteği olmadan turkiyeye gelemiyorsa, oyunlarda gelemeyecek. Ama oyun sektörünü sallayan mı varki.
Dikkat et sonunda oyunlar gelmemezlik yapmasın :D marketin ne'ki yapımcıyı neyle tehdit ediyorsun lan crysis türkçe desteği vardı 30 bini zor geçebildi kafalar güzel burda

BSC Misafiri

19.2.2019 06:34:16

+4
Şu adamlar bile veriyor ama ne paradox ne de Firaxis Games Türkçe yayınlıyor. Eminim bu firmaların oyunları Türkiye'de çok fazla satıyor. Ama imparator rome'da bile Türkçe yok. Yahu hoi4'te mi daha çok türk oyuncu var warhammer 2'de mi? Eminim hoi en az 5'kat daha fazladır.

BSC Misafiri

19.2.2019 06:34:02

+4
Çok basit bir şekilde, yasa çıkartacaksın. Nasıl filmler türkçe desteği olmadan turkiyeye gelemiyorsa, oyunlarda gelemeyecek. Ama oyun sektörünü sallayan mı varki.

BSC Misafiri

18.2.2019 22:42:03

+4
Ulan ne firmalar destek veriyor, Koskoca firmalar bi cacık yapmıyor..Masrafı çıkartmayacağından korkuyorlarmış, Yersen...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız