Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Point: Behemoth Edition 1 Ekim'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Snapshot Games, 1 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için sıra tabanlı strateji oyunu Phoenix Point: Behemoth Edition'ı yayınlayacağını duyurdu. PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri ise ücretsiz bir yükseltme ile daha sonraki bir tarihte çıkacak. Ayrıca 1 Ekim'de, mevcut PC sürümü için dördüncü indirilebilir içerik genişletmesi “Corrupted Horizons” da piyasaya sürülecek.
 
Phoenix Point: Behemoth Edition, temel oyunu ve dört indirilebilir içerik genişletmesini ("Blood and Titanium", "Legacy of the Ancients", "Festering Skies" ,"Corrupted Horizons") ve yeniden düzenlenmiş denetleyici desteğini içerecek. 
 
Phoenix Point ilk olarak Aralık 2019'da Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Phoenix Point, Dünya'yı mutasyona uğrayan bir uzaylı tehdidinden kurtarmak için oyuncuları çaresiz bir mücadelenin ortasında bırakıyor. Yöntemsel olarak oluşturulmuş haritalar üzerinde sıra tabanlı taktiksel savaş ve küresel ölçekte kaynak yönetimi sunan Phoenix Point, sonsuz bir tekrarlanabilirlik ve acımasız bir meydan okuma sunuyor.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Fullmetal Alchemist Mobile, iOS ve Android için Duyuruldu Cruis'n Blast 14 Eylül'de Switch Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız