Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phil Spencer: "Yeni Bir Shenmue Oyunu Yapamayız"

 
   Çiçeği burnunda Xbox patronu Phil Spencer, yeni görevine başlar başlamaz kendisine en çok yöneltilen sorulardan birisine cevap verdi.

   Dreamcast'de parlayan ve devam oyunu Xbox'a çıkış yapan Shenmue serisini takip edenlerin bildiği gibi yüksek bütçesi sebebiyle yapımın hikayesini noktalayacak olan final oyunu rafa kaldırılmıştı. Oyuncular kanadından büyük talep gören ancak Sega'nın konu hakkında neredeyse hiç bir yorumda bulunmadığı yapım için Phil Spencer'ın kapısını çalan Shenmue hayranlarına cevap veren Spencer, oyunun geleceğiyle ilgili şu yorumda bulundu:

"Oyunculardan bana gelen en büyük talep Shenmue oldu. Akıbeti belli olmayan büyük Shenmue. Shenmue'ya olan o devasa sevginin farkındayım ama sonuçta bu bir Sega oyunu ve biz yapamayız."

   Oyuncuların, Microsoft'dan medet ummalarında Shenmue II'nin 2002 yılında Xbox'a özel çıkması da büyük bir etken ama görünüşe göre top yine Sega'da.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect shenmue shenmue 3 phil spencer
Titanfall Twitch'de 10 Milyon Dakikayı Geçti GTA V'in iFruit Uygulaması Ps Vita için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

5.4.2014 22:00:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof. Yarın Hemen Emulator yardımı ile bilgisayarına kuruyorsun..
Merak ettim zaten.

Mobile Prof.

5.4.2014 21:57:16

0
Yarın Hemen Emulator yardımı ile bilgisayarına kuruyorsun..

Babblebabble

5.4.2014 21:52:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof. O ruhu bilemezsin dostum, yaşın yetmez..
Eğer 93 ve öncesinde çıkan bir şeyse tabii ki haberim olmaz, çünkü yoktum.Cidden oyunun ne olduğunu bile bilmiyorum öyle bi yazasım geldi Wikiden puanlarına baktım baya yüksek puanlar verilmiş, iyi bir şey olmalı.

Mobile Prof.

5.4.2014 21:23:28

0
O ruhu bilemezsin dostum, yaşın yetmez..

BSC Misafiri

3.4.2014 09:19:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble "Yeni bir Şemmamme oyunu yapamayız"

Not : Vurmayın, öldüm.
Hoşaftan anlamıyorsan Shenmue'dan anlamanı da beklemiyorduk zaten. Ayrıca Shenmue 2 oyunu 2001 yılında Dreamcast'e çıkmış daha sonra Xbox'a çıkan portu berbat olduğu için kimsenin umrunda olmamıştır.

BSC Misafiri

3.4.2014 09:19:13

0
Shenmue 2 nasıl Xbox özeli oldu? Dreamcast'in piyasadan çekilmeden önceki oyunlarından biriydi yahu. Xbox'a her yönden kıytırık port yapmışlardı. Birde aşağıda ''sega ne alaka anlamadım dağıtan firma sega idi yapan değil yapan yu suzukidir'' diyen olmuş, yatırımı yapan yani parayı veren Sega, lisansta haliyle onda. Sega'nın da umrunda olmadığına göre seri böyle ortada kaldı.

BSC Misafiri

2.4.2014 17:37:49

0
Talha bey haberde 2002 yılında çıkan Shenmue 2 oyunu için Xbox konsoluna özel çıktığını söylemişsiniz. Hatırlatma yapmak isterim ki oyun DreamCast ve Xbox konsolu için piyasaya çıkmıştı. Oyun Amerika' piyasasında sadece Xbox'a özel İngilizce dil seçeneği ile gelmişti. Japon versiyonu ise İngilizce altyazılı olarak gelmişti ve o zamana göre büyük bir iş olan bölge kilidi uygulaması olmadığı için bizim gibi avrupa'lı oyuncular Japon versiyonu amerika çıkışından 1 yıl önce ingilizce alt yazı ile oynamıştık. Son olarakta GDC fuarında geçtiğimiz ay Yu Suzuki yani Shenmue serisinin yaratıcısı PS4 lider tasarımcısı Mark Cerny ile birlikte basın konferansı düzenledi. Ayrıca Sony son zamanlarda reklamlarında Ryo ismini gizliden gizliye gösteriyor. Oyunun Playstation 4 için bu E3'de özel olarak duyrulacağına IGN ve Gamespot gibi siteler dahil kesin gözü ile bakıyor. Sadece serinin sağlam bir fanatiği olarak ek bilgi vermek istedim.

Babblebabble

2.4.2014 14:10:46

-3
"Yeni bir Şemmamme oyunu yapamayız" Not : Vurmayın, öldüm.

The_Rahip

2.4.2014 13:46:57

0
Siz maddi destegi saglayin Yu Suzuki geri kalani halleder.

tango606

2.4.2014 10:51:11

0
sega ne alaka anlamadım dağıtan firma sega idi yapan değil yapan yu suzukidir sega ne anlar böyle derin bir oyundan ancak sonıc yapsın dursun dreamcast gibi bir makinayı rezil ettikten sonra zerre güvenim kalmadı segaya .dreamcast ım varken makınaya adeta aşıktım yazık oldu yazık.

carlosolivera31

2.4.2014 10:40:50

0
?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız