Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peter Molyneux Nintendo'yu Hafife Almamak Gerektiğini Söylüyor


     Oyun dünyasında neredeyse herkesin Nintedo'yu düzeltmek için bir fikri var, fakat Dungeon Keeper, Black & White ve Fable serisinin arkasındaki isim olan İngiliz geliştirici Peter Molyneux, firmayı küçümsememek gerektiğini düşünüyor.
 
     Bir röportaj sırasında Nintendo hakkındaki endişelerini dile getiren Molyneux, firmanın orjinal Wii'nin başarısının ardından Wii U ile "yollarını kaybettiğini" söyledi. Kumandanın çok büyük ve hantal olduğunu söyleyen Molyneux'a göre bu kontrol cihazı"bir donanım için kesinlikle hiç seksi bir parça değil."
 
     Yine de firmadan umudu kesmemek gerektiğini söyleyen yapımcı "Onlar süper zeki insanlar. Nintedo'yu asla küçümsemeyin." dedi. "Sadece bir donanım çıkartmaları gerekiyor. Bu donanım ile birlikte, muhtemelen oyun dünyasının geleceğinin nasıl olması gerektiğini hepimize gösterecekler." 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo wii wii u peter molyneux
Bağımsız Oyun Festivali'nde Büyük Ödül Papers Please'e Gitti Below, Zorlayıcı Bir Oyun Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.3.2014 23:34:06

0
"Sadece bir donanım çıkartmaları gerekiyor. Bu donanım ile birlikte, muhtemelen oyun dünyasının geleceğinin nasıl olması gerektiğini hepimize gösterecekler." derken sanki Nintendo'nun kendisiyle paylaştığı özel bilgiler olduğu izlenimi verdi.

altunuz

20.3.2014 10:16:54

+1
Bu yazıyı nintendo çocuk oyunları yapıyor diyenlerin görmesi gerek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız