Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Perfect World’den Tüm Oyunculara Yarıyıl Tatili Hediyesi


    Yarıyıl Tatili’ne hızlı giriş için Perfect World Entertainment’ın tatili kutlamak için düzenlediği çok özel promosyonlardan yararlanabilirsiniz. Neverwinter ve Star Trek Online oyunlarının tüm paketleri kısa bir süreliğine %50 indirimde! Bu indirim sadece Türkiye için geçerli, ayrıca Perfect World ilk kez tüm paketleri içeren %50 oranında bir indirim yapıyor. Bu indirimdeki en büyük payın Perfect World’ün yakından takip edip dinlediği Türk oyuncu topluluğuna ait olduğunu belirtelim.
 
    Oyuncuların istekleri Perfect World Entertainment için çok önemli. Peki oyuncu ne ister?
Neverwinter’ın Unutulmuş Diyarlar evrenini oyunun en cool bineklerinden Ağır Dev Örümcek’in sırtında keşfetmeyi mi istiyordunuz? Bir Ejdersoyu savaşçısına bürünmek ve metalik ejderhalar tanrısı Bahamut tarafından kutsanmış eşyalara sahip olmayı mı? Veya Yoldaş: Belial’a sahip olmayı ve Alın Yazısı eşyaları kuşanarak PVP’de tüm rakiplerinizi dize getirmeyi?
 
    Star Trek Online’da Uzay Yolu evreninin efsanelerinden T’Varo savaş gemisini mi uçurmak istiyorsunuz? Tüm bu oyuniçi eşyaları, özellikleri ve çok daha fazlasını %50 indirimle alabilirsiniz. Paket İndirimleri şu andan itibaren aktif ve 26 Ocak Pazartesi Türkiye saatiyle 18:00’a kadar geçerli. İndirim Neverwinter ve Star Trek Online oyunlarının tüm paketleri için kullanılabilir.
 
Paketlerinizi www.arcgames.com/tr/games adresindeki Arc Games platformundan alabilirsiniz.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Cyberpunk 2077'nin Yapımı Devam Ediyor Hounds: The Last Hope İlkbahar'da Kapalı Betaya Giriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız