Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peacemaker Dizisinde Diğer Suicide Squad Karakterleri de Olacak

 
2021 yılında yayınlanması beklenen The Suicide Squad filmindeki karakterlerden John Cena'nın canlandırdığı Peacemaker karakterine odaklanan dizi geçtiğimiz gün duyurulmuştu. Diziye dair ilk detayları buradan öğrenebilirsiniz. 
 
Dizinin konusuna dair çok fazla detay ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yavaş yavaş açıklanıyor. Filmin ve dizinin yönetmeni olan James Gunn, Peacemaker dizisinde The Suicide Squad filminden başka karakterlerin olacağını da açıkladı. Idris Elba, Margot Robbie gibi isimleri diziye getirmek zor olacaktır, ancak diğer oyuncuların çoğunu az da olsa göreceğizdir.
 
Peacemaker dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli değil. Ancak HBO Max'te yayınlanacağı biliniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber Peacemaker james gunn suicide squad john cena konusu oyuncular ne zaman yayın tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Bugün Başlıyor! Simon Pegg ve Nick Frost'un Başrolünde Olduğu Truth Seekers Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız