Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peace Walker'dan Yeni Videolar ve Figürler


     Bugün bir hayli bilgisine kavuştuğumuz Metal Gear Solid serisinin yeni oyunu Peace Walker'dan video ve bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Doritos ve diğer eşyaların oyunda bulunmasıyla bizleri şaşırtan Peace Walker için iki yeni video daha yayınlandı. Bu videolardan ilki oyunun açılışına ait. Oyunun açılış videosunda, Peace Walker'da yer alan tüm önemli karakterlerin tanıtımı da yapılmış. Barış işareti ile sona eren bu açılış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Oyunun yayınlanan bir diğer videosu ise içereceği Monster Hunter 3 dünyası ile ilgili oldu. Peace Walker için yapılan süpriz açıklama da Snake'in Monster Hunter 3 canavarları ile savaşacağını da öğrenmiştik. İşte bu oyun modu için ilk videoda bugün yayınlandı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
     Peace Walker'dan son haberimiz ise oyunun figür ve ekstraları ile ilgili. Oyunun çıkışıyla birlikte figür ve PSP taşıma çantasının da satışına başlanacak. Henüz bir fiyat ise verilmedi. Oyunun figürleri ve bu ekstralarının resimleri ise şöyle ;
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami
Sakaguchi; "Last Story FF Taklidi Değil" Xbox Live'de Bu Hafta (12 Nisan - 20 Nisan)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Peace Walker
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız