Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pathfinder: Wrath of the Righteous'un Topladığı Bağış 1 Milyon Doları Geçti

 
 
Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz ay duyurulmuştu ve oyun için bir bağış kampanyası düzenleneceği açıklanmıştı. Oyun için istenilen başlangıç bağış miktarı 300.000 dolardı. Ancak istenilen miktar sadece birkaç saat içinde toplandı.
 
Şimdi de oyun 1 milyon dolar bağışı geride bıraktı. 4 Şubat'ta başlayan bağış kampanyasının bitmesine hala 26 gün var. Fazladan toplanan bağışlar ile şu an için oyuna hayvan yardımcı, yeni sınıf ve yeni ırk eklendi. Buraya tıklayıp bağış kampanyası sayfasına ulaşarak daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 
 
Pathfinder: Wrath of the Righteous Haziran 2021 tarihinde PC için yayınlanacak. Oyun için yayınlanan son videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Pathfinder: Wrath of the Righteous DnD D&D Dungeons and Dragons izometrik rpg oyun diablo tarzı dnd 3.5 pathfinder
Corruption 2029 - Shady Oaks Motel Oynanış Videosu Cyberpunk Macera Oyunu Cloudpunk Konsollar için de Çıkacak

Wayward Son

13.2.2020 16:37:46

0
Gayet normal. İlk oyun muazzzamdı ve hatta gayet underrated kaldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pathfinder: Wrath of the Righteous
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız