Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pathfinder: Wrath of the Righteous Haziran 2021'de Yayınlanacak

 
Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz ay duyurulmuştu ve oyun için bir bağış kampanyası düzenleneceği açıklanmıştı. Bağış kampanyası 4 Şubat'ta başladı ve oyunculardan toplamda 300.000$ bağış bekleniyordu.
 
Bağış kampanyasının başlaması ile birlikte de istenilen sayıya sadece birkaç saat içinde ulaşıldı. Elbette bağış kampanyası bitmiş değil. Kampanya 34 gün daha devam edecek. Bağışın fazla olması sebebiyle de oyuna zaten eklenecek olan 5 farklı sınıfa (Arcanist, Bloodrager, Shaman, Oracle ve Witch) bir yenisi daha eklenecek: Warpriest. Daha doğrusu Warpriest sınıfı, oyuna bağış miktarı 370.000 dolara ulaşılınca eklenecek ancak bu durum çok da zor gözükmüyor.
 
Ayrıca söylenene göre oyunun stratejik bir yaklaşımı da olacak. Beşinci Haçlı Seferi'ne liderlik yapıp karargahlarınızı ve birliklerinizi güçlendirirken, bir yandan da savaşacaksınız. 
 
Ayrıca istenilen bağışa ulaşılmasının şerefine de geliştirici stüdyo bir video yayınladı. Yayınlanan videonun içerisinde oynanışa dair kısa görüntüler görüyoruz. Oyunun 2021 yılının Haziran ayında PC için çıkması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Pathfinder: Wrath of the Righteous DnD D&D Dungeons and Dragons izometrik rpg oyun diablo tarzı dnd 3.5 pathfinder
İzometrik Bilim Kurgu Macera Oyunu Beautiful Desolation Yakında PC için Çıkacak Altered Carbon'un İkinci Sezonundan Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pathfinder: Wrath of the Righteous
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız