Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path of Exile'ın Ascendancy Eklentisi Mart Ayında Gelecek


    Diablo serisine oldukça benzeyen oynanış yapısıyla beraber oyun dünyasında başarılı işler gerçekleştiren Free to Play oyun Path of Exile, belli dönemler içerisinde yeni eklentiler almaya devam ediyor. Grinding Gear Games'in daha önceden duyurusunu gerçekleştirdiği Ascendancy eklentisinin çıkışıyla ilgili bir açıklama yapıldı.
 
    Oyuna senaryo tabanlı yeni içerikler ekleyecek olan eklentinin 4 Mart tarihinde oyunculara sunulacağı belirtildi. 19 yeni Ascendancy sınıfının ekleneceği eklenti, ayrıca Path of Exile'ın devasa yetenek ağacına da yeni dallar ekleyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC RPG Path of Exile Grinding Gear Games
Nintendo, Amiibo'lar ile Kasasını Dolduruyor Dirt Rally için Ücretsiz Yeni Araçlar ve Pist Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ledox

6.2.2016 10:18:10

0
Güzel haber bu, Path of Exile çok uzun uzun zaman önce severek oynuyordum. Karakter çizimleri yüzünden sıkıntı çekmiştim. (Atmosferden bahsetmiyorum keza ses,müzik ve mekan uyumu olarak mükemmel) A-RPG oyunlar arasında en iyisi, neredeyse tüm oyunları oynadım. Diablo oynuyordum çok uzun zamandır yeni sezonda ilk 20 ye girip Hardcore da karakteri öldürdüm. Artık gönül rahatlığıyla dönebilirim PoE ye geri. Benim bir sorum olacak karakter hareketlerinde bir iyileşme var mı? Eskiden kütük gibi haraket ediyorlardı hala öylemi?

Guest-744329BC8

5.2.2016 14:09:19

0
Şu zamanda böyle detaylı bir içerik ve özenli bir oyun bulmak zorken adamlar bir de bu oyunu f2p yaptılar. Action rpg türünü seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Devasa skill ağacı, oyun içi mekanikleri ve atmosferi bile başlı başına yeterlidir. Yeni gelicek olan genişletme paketini sabırsızca bekliyoruz. Şimdi fark ettim oyunu hep övmüşüm. Oyunun kötü yönleri de yok değil ama bunlar o kadar önemli midir onlar da size kalmış. Örnek vermek gerekirse oyun optimizasyonu biraz sıkıntılı ve bu yüzden belli başlı buildler yapılıyorsa(discharge, coc vb) ya da o buildi yapmış kişiler varsa partinizde; pcnizde eski-yıpranmışsa ani fps düşüsleri canınızı sıkabilir. Bir de o yıllardır değişmesini beklediğim trade sistemi. Okumak istemeyenlere özet: Oynayın, oynatın. Son olarak aslında her büyük güncellemede ağaç sıfırlanması şahsen işime geliyor :D. 20 den fazla karakter var ve değişik buildler denemek istediğim de beni yüzlerce regret alma zahmetinden kurtarıyor.

KortX

5.2.2016 01:32:52

0
Abi her güncellemede koca ağaç sıfırlanıyor haydee 90 puan bir daha ver
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Path of Exile
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız