Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path of Exile PS4 için Aralık'ta Çıkacak

 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi derecelendirmesinden sonra, geliştirici Grinding Gear Games oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile'ın Aralık ayında PlayStation 4'e geleceğini resmi olarak duyurdu.

Path of Exile ilk olarak Ekim 2013'te PC için çıkmıştı ve Ağustos 2017'de Xbox One'a gelmişti.

Oyunun tanıtım yazısı:


Path of Exile, kapsamlı karakter ve eşya özelleştirmesi, pek çok kez oynanabilirliği, sayısız değerli hazineleri ve oldukça muazzam, farklı sonlarıyla gurur duyan ve acımasız bir dünyada geçen çevrimiçi bir Aksiyon RPG oyunudur.

Tüm oyun ücretsizdir. Oyuncuların daha da sürükleyici bir deneyim elde etmesi için karakter kıyafetleri karşılığında meraklı bir topluluk tarafından maddi olarak desteklenerek geliştirilmiştir. Path of Exile'ın puan tablolarında rekabet etmek için tek ihtiyacınız olan şey cüzdanınız değil yeteneğinizdir! Ödeme duvarlarına ve güçlenmek için para ödemenize gerek yok.

Path of Exile, Yeni Zelanda'lı bağımsız bir stüdyo olan ve asıl içeriği sık sık güncelleyerek oynanışı ilk günkü halinde tutan Grinding Gear Games tarafından geliştirilmektedir. Ayrıca her on üç haftada bir yeni bir Mücadele Ligi başlar. Bunlar, övünme hakkı ve ödüller için oyuncuların rekabet edebileceği, yeni oynanış şekilleri sunan liglerdir.


PlayStation 4 versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Sunset Overdrive Steam Veri Tabanında Listelendi Gran Turismo Sport Versiyon 1.29 Güncellemesi Yayınlandı

gamerasi

6.11.2018 18:04:02

+1
Mobil Diablo oyununa kapak mahiyetinde bir haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız