Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Parti Battle Royale Oyunu Stumble Guys, Switch'e Geliyor

 
 
Geliştirici Scopely, parti battle royale oyunu Stumble Guys'ın yaklaşan PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleriyle birlikte Switch'e geleceğini duyurdu.
 
Switch ve PlayStation sürümleri, daha önce yayımlanan Xbox Series, Xbox One, PC (Steam), iOS ve Android sürümleriyle çapraz ilerleme ve çapraz oyun özelliğine sahip olacak. Xbox sürümleri, 23 Ocak'ta piyasaya sürülen en son sürümdü.
 
Scopely kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü Naz Amarchi bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Stumble Guys ekibimiz, 'Stumbleverse'ü en sevdikleri platformlara getirmek de dahil olmak üzere, oyuncularımızı birbirine bağlayan ve memnun eden yeni deneyimler sunmaktan büyük gurur duyuyor. Nintendo Switch'e yapılan bu genişletmeyle, oyunumuzu nerede oynamayı seçerlerse seçsinler her yerdeki Stumblers için daha erişilebilir hale getiriyoruz ve yeni oyuncuları partiye katılmaya davet ediyoruz."
 
Erişilebilir ve rekabetçi oynanışıyla tanınan Stumble Guys, keşfedilecek yeni dünyalarla her zaman gelişiyor. Düzenli olarak yeni mekaniklerin eklenmesiyle oyuncular, ister yürüyerek, ister araçlarla, ister yüksek riskli Birinci Şahıs "Stumbler" modunda engelleri aşmanın birçok yolunu bulabilirler.
 
Topluluk odaklı oynanışla desteklenen oyuncular, önde gelen yaratıcılar tarafından düzenlenen büyük ölçekli turnuvalara ve etkinliklere katılabilir veya arkadaşlarıyla istedikleri gibi özel partilerde oynayabilirler. Yakın zamanda eklenen "Stumble Workshop", oyuncuların kendi özel parkurlarını oluşturup toplulukla paylaşarak Stumbleverse'e katkıda bulunmalarını sağlıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Parti Battle Royale Stumble Guys Switch Scopely PlayStation 5 PlayStation 4
Macera Oyunu Rainbow Sea Bu Yaz Switch'e ve PC'ye Geliyor Until Dawn Geliştiricisi Supermassive Küçülmeye Gidiyor

BSC Misafiri

27.2.2024 13:40:08

0
fall guysi telefona klonlayip kazandiklari parayla her yere cikarmaya basladi ya adamlar. hic utanma arlanma da yok. yaziklar olsun fall guys in ekmegini yemeyen hyper casual yada klon telefon oyunu kalmadi bir fall guys dogru duzgun ekmek yiyemedi yaptiklari isten (gerci onlarin oyunuda input anlaminda coptu ama fikir adamlarin sonucta). gercekten batsin boyle kapitalizm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız