Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paris Hilton, Nintendogs Oyununun App Store'da Yer Almasını İstiyor

 
     Oyun dünyası sadece bizler gibi oyunseverlerden oluşmuyor elbette. Dünya çapında isim yapmış bazı ünlüler aynı zamanda iyi birer oyuncu. Tabi bu durum Paris Hilton için ne derece geçerli bilemeyiz.

     Yine de kendisi Nintendogs'u oldukça seviyor olmalı ki geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve Nintendogs'un App Store üzerinde yer alması gerektiğini söyledi. Paris Hilton'un bu paylaşımı 30 binin üzerinde retweet ve 100 bine yakın beğeni alarak oldukça ilgi çekti. Peki gerçekten de Nintendogs App Store'a gelir mi dersiniz?

     Bu soruya cevap vermek zor. Çünkü söz konusu ünlü bir ismin paylaşımı olunca ne gerçek, ne reklam bilemiyoruz. Belki de Nintendo ve Apple'ın halihazırda böyle bir planı var ve bunu gündeme getirmek için böyle bir hamle yapmış bile olabilirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews nintendogs nintendo ds
Nvidia Ekran Kartlarına Instagram Benzeri Filtreli Görüntü Özelliği Geldi! Tren Simülasyonu Railway Empire'ın Kutu Tasarımları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

9.1.2018 21:01:27

+2
Paris Hilton hiç bir şey yapmadan ailesi sayesinde para içinden yüzdüğünden dolayı DS almak zor gelmiş ve iPhone'da olsun isteyeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle bir reklam kampanyasıdır. Chihuahua gibi köpek türlerini millet bakmak için değil yanında gezdirmek için aldığından dolayı içinde Chihuahua tarzı köpeklerin olduğu mobil oyunu çıkartalım böyle şeylere özenen tipler oynasın. Zaten Apple kullanıcıların geneli 'abi Apple yaaaa' (tabi ki herkes bunun için almıyor yanlış anlaşılmasın) olduğu için böyle şeyleri severler diye düşünmüşler ve bu köpekleri yazık süs eşyasına dönüştürme modasını çıkaran kişiyle anlaşalım demiş olabilirler.

Guest-E87629FD5

9.1.2018 20:24:47

+1
Paris Hilton'un adult filmi nete düşmüştü yıllar önce, hey yavrum hey. O da düşsün o zaman AppleStore'a
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendogs
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız