Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Parasite Eve: The 3rd Birthday Zorlaştırıldı


 
 
    Parasite Eve: The 3rd Birthday direktörü olan Hajime Tabata ani bir kararla oyunun zorluğunu arttırmaya karar verdi. Neden olarak oyunun ciddi savaşlardan oluştuğunu belirten Tabata, oyunun kontrol yapısının oldukça basit olduğunu, bunun zorlaştırıldığını açıkladı.
 
     2011'in başında çıkacağı açıklanan The 3rd Birthday için çıkış tarihine yaklaştıkça daha fazla bilgi almaya başlıyoruz. Tetsuya Nomura ayrıca, oyunun site güncellemesi, çıkış trailer'ı ve reklamlarının hazırlanma aşamasında olduğunu da belirtti. 
 
    Parasite Eve: The 3rd Birthday sadece PSP için çıkışını yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Parasite Eve 3rd Birthday Aksiyon PSP Square Enix zorluk seviyesi
Mario Sport Mix'te Final Fantasy Boss'u !? Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (29 Kasım - 4 Aralık)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

eternal_aya

20.10.2011 02:57:24

0
Saplantılı bir parasite eve ve aya fanı olarak sırf bu oyunu oynamak için psp aldım ve yaklaşık 5kere bitirdim şimdilik :D 5kere bitirmemin sebebi oyuna doyamamamın yanı sıra birazcık kısa bir oyun olması ve oyunu her bitirdiğinizde yeni silahlar ve aya için yeni giysiler açılması örneğin bende 3 yeni giysi var bir japon anime tarzı hizmetci giysisi 2. sırf deri gizli ajan giysisis son oalrakta mavi bir gece elbisesi oyuna edilicek laf yok gayet güzel bir oynanışa sahip yanlız diğer oyunlardan oldukca farklı sebebide yine diğer parasite eve oyunlarında alışık olmadığımız o 1sn bile durmayan action odadan odaya koşan bişiler arayan aya yok artık daha çok ordan oraya atlayan şurdan şuraya hedaf alıp hiç durmadan ateş eden bir ayamız var :p ve spoiler vermek gibi olmasın yada olsun oyunun sonuda oldukca üzücü :p tabi pek fazla parasite eve hayranı yok türkiyede yada ben rastlamadım oturup bi ağız tadıyla pe muhabbeti edemiyoruz :p

YILMAZ Q7

29.11.2010 21:57:47

0
ok kardeşim saol :)

MoYk

29.11.2010 16:07:01

0
@YILMAZ Q7 Gameplaylerini , trailerini izle bakalım iyi mi kötü mü. Pspye çıkan en iyi oyunların başlarında olucak bu oyun sabırsızlıkla bekliyorum.

YILMAZ Q7

29.11.2010 14:05:57

0
pek güzele benzemiyor bu oyun psp ye daha güzel oyunlar çıkabilir

thuthancamoun

29.11.2010 00:28:09

0
sadece PSP ye çıkan oyun mu olur yahuu. burdan Hajime Tabata'yı eshefle kınıyoruz. parazit eve hayranı olarak konsollara da bekliyoruz en kısa zamanda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Parasite Eve: The 3rd Birthday
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız