Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paramount ve Hasbro, Yeni G.I. Joe Filmi İçin Çalışmalara Başladı

 
Oyuncak şirketi olan Hasbro'nun G.I. Joe oyuncaklarının film versiyonu ilk kez 2009 yılında vizyona girmişti. Devamında çıkardıkları film ile ile birlikte gişede gayet iyi bir kâr elde etmişlerdi.
 
Şimdi ise Paramount ve Hasbro, G.I. Joe'nun yeni bir filmi için çalışmalara başladığı açıklandı. The Hollywoord Reporter'ın haberine göre filmin senaryosu için Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse ile görüşülüyor. Film 23 Ekim 2020'de yayınlanacak olan bir diğer G.I. Joe filmi Snake Eyes'ın devamı niteliğinde değil, G.I. Joe evrenini genişletme amaçlı olacağı söyleniyor.
 
Yeni G.I. Joe filmi ile ilgili başka bir detay bilinmiyor. 23 Ekim 2020'de vizyona girmesi beklenen sıradaki G.I. Joe filmi Snake Eyes'ın yönetmenliğini ise Robert Schwentke üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Henry Golding, Úrsula Corberó ve Samara Weaving bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri g.i. joe yeni film snake eyes
Google Stadia'nın Yakın Zamanda Türkiye'ye Gelme Planı Yok Haftalık Dizi ve Film Önerisi 05: Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Knives Out

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız