Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox Interactive ve Romero Games Yeni Bir Strateji Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Romero Games yeni bir strateji oyunu için partnerlik anlaşması imzaladı. Yeni bir IP olacak.

John ve Brenda Romero'nun liderlik ettiği Galway, İrlanda merkezli stüdyo Romero Games Doom, Quake, Jagged Alliance ve Wizardry 8 gibi ikonik oyunlarla tanınıyor.

Paradox Interactive CEO'su Ebba Ljungerud: "Oyunlarını oynayarak büyüdüğümüz ve çok takdir ettiğimiz sektör efsaneleri Brenda ve John Romero ile çalışacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Paradox Interactive'de, üst seviye strateji oyunları için bir üne sahibiz ve bunu Romero Games'teki ekiple gerçekten özel bir şeyler oluşturmak için kullanacağız."

Romero Games eş kurucusu Brenda Romero: "Bu uzun zamandır üzerinde çalışmak istediğimiz bir projeydi. Bu hayali gerçekleştirmek için özellikle Paradox Interactive ile partner olacağımız ayrıca heyecan verici. Herkese daha fazlasını anlatmak için sabırsızlanıyoruz, bu yüzden buraya dikkat çevirdiğinizden emin olun."

Projenin websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anno 1800 PC Sistem Gereksinimleri PC Gaming Show 2019 10 Haziran'da Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2019 21:53:37

0
Şu anki dünyayı anlatan bir strateji oyunu olursa tadından yenmez. Düşünsenize Türkiye yi krizden kurtarma, Yunanistan ile küçük çatışmalar, s400 alma, ışid, abd yaptırımı gibi şeyleri oyunda görmek müthiş olurdu.

BSC Misafiri

3.4.2019 10:58:11

0
John Romero is about to make us his b***h

Turk.Navy

2.4.2019 22:56:34

0
İki şirket güzel oyunlar çıkarıyor birlikte Efsane bir oyun çıkabilir

BSC Misafiri

2.4.2019 22:27:28

0
Paradox varsa pek bir şey pekleyemiyorum adamlar seri üretime bağladılar çünkü ama romero games'in yaptığı oyunlar efsane güzel bir şey çıkabilir ortaya. Red alert, generals, gibi bir rts türü olması çok iyi olur.

BSC Misafiri

2.4.2019 19:10:09

0
paradox gaza bastı hayırlısı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız