Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox Interactive Yeni Stüdyosunu Kaliforniya'da Açtı

 
Paradox Interactive, yeni oyun geliştirme stüdyosunu Kaliforniya eyaletinin Berkeley şehrinde açtığını duyurdu.

Paradox Tectonic adı verilen stüdyoya eski Electronic Arts başkan yardımcısı Rod Humble liderlik edecek ve stüdyo şimdiden yepyeni bir IP üzerinde çalışmaya başlamış ancak bu konu hakkında bir detay verilmedi.

Rod Humble: "Stüdyo yapımız, modern gelişim için en iyi uygulamaları kullanıyor: alanında son derece deneyimli uzmanlarından oluşan bir ekip ile düz organizasyon yapısı. Bu kadar çok dünya standartlarında AAA projelerde çalışmış iş arkadaşlarıyla bir araya gelmek büyük bir ayrıcalık. Ekip ve ben Paradox'a katılmaktan ve şirketin bir sonraki büyüme döngüsünü parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Paradox Interactive'in İsveçte Stockholm, Malmö ve Umeå olmak üzere üç ve Hollanda'nın Delft şehrinde bir adet oyun geliştirme stüdyosu bulunmakta. Paradox Tectonic Paradox Interactive'in beşinci stüdyosu oldu.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
3D Bilim Kurgu Metroidvania Oyunu Recompile PC için Duyuruldu Castlevania Anniversary Collection Avustralya'da Derecelendirildi

BSC Misafiri

12.3.2019 18:52:50

+1
İsveç firması değil mi bunlar. Güzelmiş.. Oyunda da anlıyorlar hani Hearts of Ironlar Europa Universal, Cities vs vs böyle şirketler geliştikçe bize yarar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız