Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pacific Drive Fiziksel Sürümü Duyuruldu

 
 
Maximum Games, Ironwood Studios tarafından geliştirilen birinci şahıs sürüş hayatta kalma oyunu Pacific Drive'ın fiziksel Deluxe Edition sürümünü duyurdu. Oyun 2024 baharında piyasaya sürüldüğünde PlayStation 5 için bu fiziksel sürüm kullanıcılara sunulacak. 
 
Fiziksel sürüm içerisinde ilgi çekici unsurlar bulunuyor
 
 
 
Deluxe Edition'da oyunun bir kopyası, ters çevrilebilir oyun kapak resmine sahip Deluxe Edition kılıfı, 24 sayfalık günlük, üç sanat kartı ve oyun içi station wagon kozmetik paketi yer alacak. 
 
Pacific Drive, sürüş tabanlı, birinci şahıs bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda Kuzeybatı Pasifik'in gerçeküstü ve anormalliklerle dolu bölgesine adım atıyor ve burada gezinirken tek yol arkadaşınız arabamız.
 
Vahşi doğadaki her gezide farklı zorluklarla karşılaşıyor, ana üssünüz olarak karşınıza çıkan ve terk edilmiş bu arabayı hayatta tutmaya çalışıyorsunuz. Oyunda aracınızı restore edip geliştirirken benzersiz ve garip zorluklar da geliyor. Can simidiniz olan arabanızla yasak bölgenin kalbine doğru yol alırken uzun zamandır unutulmuş bir gizemi çözüyorsunuz. 
 
Pacific Drive, PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 2024'ün başlarında çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pacific Drive
Life is Strange, 20 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı South Park: Snow Day için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız