Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pachter: Kinect'in Fiyatı 99$ Olmalı


 
     Yaptığı açıklamalar ve tahminler ile sık sık oyun sektörünün gündemine gelen Michael Pachter, son zamanlarda sık sık konuştuğu Kinect'i bir kez daha diline doladı.
 
     Wedbush Morgan'ın analisti olan Pachter, E3 fuarında yeni detaylarını öğrendiğimiz Kinect için 99$'lık bir fiyat etiketinin müşteriler için oldukça makul olacağını dile getirdi. GT TV'nin Bonus Round adlı programına konuşan Pachter, 99$'lık fiyat etiketinin Kinect için en doğru fiyat olacağını belirtti. Pachter ayrıca Microsoft'un yeni kontrol cihazını bu fiyat etiketi ile piyasaya sürmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

     E3 2010'da gösterilmesine ve çıkış tarihi olarak Kasım ayı verilmesine karşın fiyatını öğrenemediğimiz Kinect'in fiyatının GamesCom'da açıklanacağı da belirtilmişti. Gamestop ve Amazon gibi bir çok satış sitesi Kinect'i ön siparişlerinde 149$ olarak listeledi. Bakalım Kinect hangi fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360
Just Dance 2'nin İlk Trailer'ı Çıktı 24. Haftanın Satışları (2010)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız