Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG'nin Konsol Versiyonlarına Cross-Play Özelliği Geliyor.

 
Battle Royale modunu dünyada popüler hale getiren oyunların başında olan PlayerUnknown’s Battlegrounds'un konsol versiyonlarına cross - play özelliği geliyor. Bildiğiniz üzere mouse sahipleri ve gamepad sahiplerinin nişan alma konusunda farklılıklarından dolayı aynı serverlarda oynayamıyorlar. Ama farklı konsola sahip olanlar bazı oyunlarda birbirlerine karşı oynayabiliyorlar. Cross - play ise size bu özelliği getiriyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds'a PlayStation 4 veya Xbox One sahipleri artık diğer konsoldaki oyuncularla oynayabilecekler. En büyük rakibi Fortnite bu özelliği geçtiğimiz senelerde getirmişti. Cross- play özelliği Eylül ayında geliyor.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. UNREAL 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
NBA 2K20'nin MyCareer Modunda 2 Usta Oyuncu Olacak Final Fantasy VIII Remastered 3 Eylül'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

26.8.2019 01:53:42

+1
Dh çöpçü tayfa damlamis, her seye cop diye diye ilerliyorlar agshavag Ucan kus pubg oynuyor, siz buralarda birbirinizi gazlayin cop diye.

abicen

26.8.2019 00:55:04

0
Herkes öyle diyor rezalet

Babblebabble

22.8.2019 05:21:31

0
Gün gelecek bu furya da bitecek.

tyler999

22.8.2019 02:33:47

0
Ps4 e satın aldım ama aldığıma pişman oldum. Toplasan 3 kere oynamışımdır. Olmamış.

BSC Misafiri

20.8.2019 13:21:28

+6
Unreal 4 oyun motoruna sahip böyle bi çöpü nasıl yapabilmişler merak ediyorum. Güzelim oyun motoruyla çöp nasıl yapılır soruaunun yanıtıdır pubg. Şu oyunu oynayanların %99.99 u zaten oyuncu falan değil.Kendine oyuncu demesin basit boş beleş bi oyun.Bi kez oynadım yıllar öncrsinin half life multisinde bile daha fazla keyf alıyordum bu beşpara etmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız