Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG, Xbox One İçin Derecelendirildi

 
     Oyunların çıkış dönemleri hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayan gelişmelerden bir tanesi de derecelendirme kuruluşları tarafından yapılan bildirimler. Bu bildirimlerin sonuncusu ise Xbox One'a çıkış yapacak olan PUBG için yapıldı.
 
     Avustralya derecelerinde kuruluşu tarafından MA 15+ (15 yaş üzeri için uygun) olarak derecelendirilen PUBG'nin Xbox One sürümü için bu gelişme, çıkışının çok da uzak olmadığına bir işaret olarak kabul edilebilir. Xbox One sürümünün duyurusunu yapan ve dağıtımcılığını üstlenen Microsoft stüdyoları tarafından henüz net bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Ancak derecelendirmelerin bir oyunun çıkışından önceki son aşamalardan biri olduğunu düşünürsek tahminen Kasım ayı gibi PUBG'nin Xbox One oyuncularıyla buluşması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcauthority player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Naruto Online Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor Dual Shock 4 ile Kontrol Edilen İlk Otomobil NISSAN GT-R, 211km/s Hıza Ulaştı

bkaakco

16.10.2017 15:53:08

0
18 olması gerekmiyor muydu, yoksa Avustralya'ya özel bir durum mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız