Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG, PGS Berlin 2020 Turnuvasının Detayları Açıklandı

 
     PUBG, geçtiğimiz aralık ayında PUBG Global Series‘i duyurmuş ve E-Spor’un gelişimine yönelik planlarından bahsetmişti. Dünyanın dört bir yanından eleme usulü ile gelecek olan takımlar kıran kırana bu serinin şampiyonu olabilmek için savaşacaklar. Yapılacak turnuva etkinlik sayısını 3 olarak açıklayan PUBG turnuva etkinliğinin 1. ayağını PGS: Berlin olarak belirledi. 31 Mart – 12 Nisan tarihleri arasında Messe Berlin‘de düzenlenecek. 10-12 Nisan tarihlerinde Büyük Finaller sona ermeden önce PGS: Berlin’in Grup Sahnesi 31 Mart – 3 Nisan‘da, ardından Eleme Aşaması ise 4 – 5 Nisan‘da gerçekleşecek. 
 
     Üç PGS etkinliğinin her birinde toplam 32 takım mücadele edecek. Son küresel yarışmanın ilk dört takımı doğrudan bir sonraki etkinliğe katılmaya hak kazanacak. Geriye kalan 28 takım ise kendi bölgelerinden eleme usulü yapılacak olan oyunlarla belirlenecek ve dünyanın en iyi takımı olmak için hem de kendi bölgelerini temsil edecekler.

    Grup aşaması, eleme aşaması ve büyük finaller olarak her bir PGS etkinliği üç aşamadan oluşacak. Etkinlik toplamda dokuz gün sürecek. Grup aşamasındaki 32 takımdan sadece ilk 12 takım büyük finallere yükselecek.

     Üçüncü PGS etkinliğinden ilk dört takım, otomatik olarak PGC‘ye katılmaya hak kazanacak. Kalan 12 takım ise, üç PGS etkinliğinin hepsinden büyük finallerde alınan puanların toplamı baz alınarak en üst sıradaki takım tarafından doldurulacak.

     PGC 2019’un 6 milyon dolarlık ödül havuzunu ve kitle fonlaması çabalarını geliştiren PUBG Corporation, katılımcaı ekipler için daha çeşitlendirilmiş bir gelir paylaşım programı oluşturması hedefliyor. PGS etkinliğine katılan her takım için net olarak 20.000 doları garanti edilebilir. İlk üç PGS etkinliği’nin ödül havuzu değeri ise 500.000 dolar. Bu yıl ki PGC’nin ödül havuzu 2 milyon dolar olarak belirlendi. Ayrıca Tüm oyun içi eşya satışlarının %25’i çeşitli yöntemlerle profesyonel ekiplere dağıtılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Steam'de Rockstar Oyunlarına İndirimler Nintendo 2020'de Yeni Bir Switch Modeli Çıkarmayı Planlamıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız