Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Mobile Milli Takımımız Dünya İkincisi Oldu

 
 
     Romanya’da düzenlenen 15. Dünya Espor Şampiyonası’nda mücadele eden PUBG Mobile Milli Takımımız, dünya ikinciliği madalyasını kazandı.
 
     24 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında; 6 kıtadan 111 ülkenin rekor bir katılım sağladığı 15. Dünya Espor Şampiyonası; CS: GO, Tekken 7, PUBG Mobile, Mobile Legends: Bang Bang, Dota 2 ve eFootball kategorilerinde oynanan müsabakalar sonucunda tamamlandı.

     Tekken7, Efootball, PUBG Mobile, MLBB’de (Mobile Legends: Bang Bang) CS:GO ve Dota 2 oyunlarında Romanya’da madalya mücadelelerine çıkan milli takımlarımız; PUBG Mobile ile dünya ikinciliğini kazandı. Berkin Çetin, Mehmet Akif Kastal, Zekeriya Taha Ünlü, Faruk Hamsici ve Furkan Şentürk’ten oluşan milli takımımız, çıktığı 18 mücadele sonunda topladığı 173 puanla dünya ikincisi unvanını aldı. PUBG Mobile kategorisinde Kırgızistan birinci, turnuvanın ev sahibi Romanya da üçüncülük derecesini elde etti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Playstation 5 için Yeni Sistem Güncellemesi Yayınlandı: İşte Yeni Özellikler Sony, Bugün Yeni Bir State of Play Etkinliği Düzenliyor: İşte Detaylar

Dhalsim

14.9.2023 14:34:49

+1
milli takım değil. Anlı Şanlı Türk Milli Takımımız demeye mecbursunuz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız