Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Mobile Global Şampiyonası Finalleri 21 Ocak'ta Başlıyor!

 
 
     ESL Gaming tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 2 milyon dolar ödül havuzlu PUBG Mobile turnuvası, PUBG Mobile Global Şampiyonası Finalleri 21 Ocak Perşembe günü başlıyor!
 
     Dört hafta süren PUBG MOBILE Global Şampiyonası (PMGC) 2020 ligi aşaması tamamlandı biterken, PMGC 2020 Finalleri’ne çıkmaya hak kazanan 16 takım belli oldu. 
 
     21-24 Ocak 2021 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek olan PMGC 2020 Finalleri’ne katılmaya hak kazanan 16 takımdan Four Angry Men ligi birinci sırada bitirirken, Bigetron Red Aliens ikinci, RRQ Athena ise üçüncü olmayı başardı. Four Angry Men ekibinden 33Svan ise PMGC 2020 Ligi En Değerli Oyuncusu seçildi. Ligi 5. sırada bitiren Türk ekibi Klas Digital Athletics ve 7. sırada bitiren Futbolist de finallere gitme hakkını kazandı.  

     Dubai’de düzenlenecek olan finaller, halka kapalı şekilde düzenlenecek. Ancak bu şekilde takımlara eşit düzeyde bir oyun ortamı sağlanacağı için, rekabet üst düzeyde olacak. PMGC 2020 Finalleri, PUBG Mobile Espor hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
PUBG MOBILE Club Open 2021 Kayıtları Başladı! Söylenti: Netflix The Elder Scrolls Dizisi Yapmayı Planlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız