Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Corp, Global Şampiyona Programını Duyurdu

 
     PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds'un 2019'da başlayacak ilk rekabetçi ve profesyonel sezonunu duyurdu. 9 bölgeden katılacak oyuncular, dünyanın en iyi PUBG takımı olmak için ve tüm aşamaların sonunda Global Şampiyona’ya ulaşmak için mücadele edecekler.
 
 
 
     Ocak ayında başlayacak olan 2019 sezonu 3 aşamadan oluşuyor. Üç aşama her bölge için aynı zaman dilimlerinde gerçekleşiyor olacak. 1. ve 2. Aşama tamamlandıktan sonra bölgelerinin en iyi takımları çarpışacak ve hem All-Star Etkinliği hem de 3. parti etkinlik organizasyonunda mücadele edecek. 3. Aşama’nın sonunda en iyi performansı gösteren takımlar Global Şampiyona için bir araya gelecek – hayatta kalanlar 2 Milyon Dolar ödül havuzu ve dünyanın en iyi PUBG oyuncusu unvanı için mücadele edecek. 
 
     Dünyanın dört bir tarafından oluşan 9 bölgeden (Kuzey Amerika, Kore, Çin, Avrupa/Orta Doğru/Afrika, Japonya, Taipei Şehri/Hong Kong/Makao, Günaydoğu Asya, Latin Amerika ve Okyanusya) 16 takım, FPP oyun modunda; Miramar ve Erangel haritalarında mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Final Fantasy XV İkinci Yıl Dönümü Fragmanı The Game Awards 2018 Adayları 13 Kasım'da Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız