Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Çöl Haritasıyla Birlikte Oyuna Yeni Silahlar Getiriyor

 
     Nvidia, PlayerUnknown’s Battlegrounds'a gelecek çöl haritası için yeni özel silahı duyurdu. Red dot sight eklentisi destekleyecek yeni silahın adı: R45.
 
 
     45 ACP cephaneli yapıya uygun olarak bir hızlandırıcı ile birlikte oyuna eklenecek yeni silah, bu ayın sonlarına doğru, PUBG'nin erken erişim aşamasından çıkıp piyasaya sürülmesiyle oyuncularla buluşacak. R45, yalnızca yeni çöl haritasında bulunacak. Çöl haritasına eklenecek özel silah yalnızca R45'de değil, yeni haritayla birlikte Winchester Model 94'de dahil edilecek. Win94, Kar98'e benzeyen yapısıyla çöl haritasının yeni keskin nişancı silahı niteliğinde.
 
 
      PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam'de rekor kıran anlık oyuncu sayısı ve 24 milyonun üzerinde satışı ile dünyanın en popüler bilgisayar oyunu olmaya devam ediyor. Bu ayın sonlarında PUBG’nin erken erişim dönemi sona erecek ve oyuna yeni bir çöl haritası, yeni yapılar eklenecek; aynı zamanda oyun daha bir sürü ekleme ve iyileştirmelerle gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Türk Yapımı Oyun: Soldiers of the Universe Bitcoin Artık Steam'de Desteklenmiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız