Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Avrupa Ligi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 
     PUBG Türkiye resmi forumu PUBG Avrupa Ligi öncesinde turnuva hakkında bilinmesi gereken detayları paylaştı.
 
PEL Nedir?

     PUBG Avrupa Ligi ya da PEL, Avrupa'yı kapsayan ve PUBG Corp. ve StarLadder tarafından organize edilen Tier 1 profesyonel rekabetçi PUBG ligidir. PEL 3 bölme ayrılır, sırasıyla PEL, PEL Contenders ve PEL Açık. PEL, Avrupa'nın en iyi 16 PUBG takımına ev sahipliği yapar, PEL Contenders ise 32 takıma. Amatörler ise PEL Açık aracılığıyla PEL'e katılma şanslarını denerler.

Takvim
21 Mart, PUBG Avrupa Ligi'nin resmi başlama tarihidir. Etkinlik 2019 boyunca 3 aşamaya ayrılacak. Aşama 1 Kick-Off, 3 oyun haftası, 4 oyun günü ve her gün 5 maçtan oluşacak. 
 
 
 
     PEL 1. Aşama Kick-Off toplamda bir önceki turnuvalardaki üstün performanslarından dolayı 6 davetiyeli takıma ve PEL Online Elemeler’den çıkmayı başaran 10 takıma ev sahipliği yapacak. 
 
 
 
     1. Aşama Kick-Off dışında, kalan tüm aşamalar 3 yerine 8 haftadan oluşacak. 2. Aşama’daki takımlar ve 3. Aşamada’daki takımlar PEL puanları için ve her aşamanın sonunda gerçekleşecek olan uluslararası turnuvalarda yer almak mücadele edecek. En iyi takımlar, toplam 3 Aşama’nın sonuçlarına göre, Global Championship’te yer alacak. 
 
PEL Eleme Sistemi

     1. Aşama Kick-Off daha kısa olduğu için, hiç bir takım PEL sahnesinden ayrılmayacak ya da bu aşamadan sonra PEL’e katılamayacak. 2. Aşama’dan itibaren, Eleme sistemi devreye giriyor olacak. 2. ve 3. Aşama’da son 4’te yer alan takım PEL Promo’da PEL Contenders’ın en iyi 12 takımıyla karşı karşıya gelecek. PEL Promo’da en iyi 4 takım PEL’in bir sonraki aşamasına çıkma hakkı kazanacak, kalan takımlar ise PEL Contenders’a düşecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Wrath: Aeon of Ruin PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu GRIS Satışları 300 Bini Aştı, Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız