Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita için Fifa Football Oynanış Videosu

Vita'da Fifa'nın nasıl bir deneyim sunacağı merak ediliyor.

     İlk olarak Londra'da düzenlenen Playstation Vita lansmanında karşımıza çıkan Fifa Football, kısa bir oynanış videosu ile hayranlarına merhaba demişti. Ardından EA Sports'ın tanıtım videosu gelmişti ki, bu videoda oyunun özellikleri ve kontrol sistemi vurgulanmıştı. Şimdi ise Gamespot sitesi tarafından mercek altına alınan Fifa Football, 3.22 dakikalık bir oyun içi görüntü ile tüm merağımızı gidermeye yetiyor.

     İlgili video'yu aşağıdaki oynatıcıdan izlerken, Fifa Football için açıklanan çıkış tarihine ve oyunun temel özelliklerine gözatmak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC iphone PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Battlefield 3'de Türk Takımları Zirveye Oynuyor! L.A. Noire Bu Hafta PSN'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

the show must go on

21.12.2011 07:45:37

0
beyler siz videodan haber verin gerisi boş tınlamayın bile it ürür kervan yürür ben takip ediyorum ps vitayi ve ilk çıktıgında alcam

Bowser Zeki

20.12.2011 11:55:35

0
Vay hala devam ediyomus tartisma :D

gamefry

20.12.2011 01:18:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Körü körüne bir şeyi savunduğumuz yok.Sadece bir soru sordum.Cod'un psvitaya çıkmayacağına dair bir bilgi ve kaynağın varsa göster.Yoksa dallanıp budaklandırıp konuyu değiştirmeye gerek yok.Akıllı telefonlar ile el konsolları aynı sınıfta değil.Eğer öyle olsaydı, sony aptal mı vitayı çıkarsın. kendiside sonuçta bir sürü akıllı telefon modeli üretiyor.Hatta psphone diye telefon bile çıkardı.İkisi tamami ile farklı kulvarda.Sony vitayı akıllı telefon piyasasına rakip diye çıkarmadı.Umarım idrak etmekte zorluk çekmiyorsunuzdur..
Sende cikacagina haber goster, ben cikis oyunlarindan bahsediyorum sen ne diyosun. Sana 2 yil sonrami cikacak diyorum. Akilli telefon piyasasi ayri ise neden nintendo cuvalladi, boyle bisey genel olarak bak...

Hacı_Bumbala

19.12.2011 22:29:57

0
şu psp veya ps vita (el konsolları) fiyatları dolayısıyla çok gereksiz ve saçma sapan bir alet..şunları alıp kullanmak kadar gereksiz bir israf yoktur..ha 15 yaş altı çocuklar için uygundur falan filan ama reşit olmuş kişilerinde kullandığını gördükten sonra çıldırasım geliyor..500-600 tl yahu eğer illada bir el konsolu alınacaksa nintendo alırım arkadaş.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- cocoloccomaya ben öncelikle sen başkalarının zevklerine saygı göstermediğin için senin yazına cevap yazdım isteyen istediği donanımı almakta aleti edavatı almakta serbest isteyen parayı mangalda isteyen şöminede yakar ben senin insanların keyiflerine böyle bir tepki vermene sinir oldum neyse önemlide değil olan olmuş bu arada insanlarla oğlumlu felan konuşmamaya çalışırsan daha iyi olur seviye düşmez senden yaşça büyük insanlar olabilir değil mi?

- The Stig -

19.12.2011 20:09:11

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Beyin hücresi gelişmeyen sadece ben değilim he.Baya bir kişi var.Sana karşı olan herkesin beyin hücrelerinde bir sorun var.Senin şu süper gelişmiş hücrelerden bize de ver de nasiplenelim.. Çırpındıkça batıyorsun..
belli belli..başkalarını hemen olaya katan kimler ve destekçi arayan kimler apaçık ortada.. ben sana yönelik söylemlerde bulundum..haa yazdıklarımı senin gibi anlayanlarda üstüne alınabilir..bir sakıncası yoktur benim için.. sen birader al ps vitanı güzel vakit geçir ister 100 ister 1100 tl ödede al..bu senin sorunun.. çok merak ediyorum kendi paranı kazanıpta mı alıcaksın şu aleti! 900 liraya.. ev taksidi,telefon,elektrik,su,kredi kartı,araba taksidi gibi şeyleri kendi kazandığın paranlamı karşılıyorsunda konuşuyosun benimle.. bunları yapan yada yapmakta olan birisi olsaydı zaten ilk mesajımdaki reşit olmayan insanların bunu kullanması bana saçma ve beni neden çıldırtıyor dememi anlardın..ki 10 cevap oldu sana burda meram anlatıyorum.. neyse eğer seni kıracak rencide edecek birşey söylemişsem kusura bakma..biranlık tepkiyle,kızgınlıkla söylediğim söz olmuş olabilir.. daha fazla uzatmak istemiyorum..

GT_55

19.12.2011 20:03:12

0
Körü körüne bir şeyi savunduğumuz yok.Sadece bir soru sordum.Cod'un psvitaya çıkmayacağına dair bir bilgi ve kaynağın varsa göster.Yoksa dallanıp budaklandırıp konuyu değiştirmeye gerek yok.Akıllı telefonlar ile el konsolları aynı sınıfta değil.Eğer öyle olsaydı, sony aptal mı vitayı çıkarsın. kendiside sonuçta bir sürü akıllı telefon modeli üretiyor.Hatta psphone diye telefon bile çıkardı.İkisi tamami ile farklı kulvarda.Sony vitayı akıllı telefon piyasasına rakip diye çıkarmadı.Umarım idrak etmekte zorluk çekmiyorsunuzdur..

gamefry

19.12.2011 19:56:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Çıkmayacağına dair bir bilgi mi aldın.Varsa bir bildiğin paylaşırsan seviniriz..
bi urunu bu kadar koru korune savunmayin, cikis oyunlarina bak kardesim ne zaman cikacak?2 yil sonra mi? 2 yil boyunca konsolu evde mi yatiracaksin? Akilli telefonlar bitirecek el konsollarini...

GT_55

19.12.2011 19:53:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21 cikis oyunlari 3ds gibi cok kotu, ne oldu bu oyun piyasasina anlamadim adamlar artik alet cikartmak icin cikartiyolar. Oyunlar bir ikisi disinda, golf, dart, bilardo, plants of zombies gibi cep telefonu oyunlari :( madem konsol o kadar guclu cikar bir call of duty?
Çıkmayacağına dair bir bilgi mi aldın.Varsa bir bildiğin paylaşırsan seviniriz..

GT_55

19.12.2011 19:52:49

-1
Reşit olmayan ile fiyatın ne alakası var.Biri bunu bana açıklasın..

GT_55

19.12.2011 19:51:05

0
Beyin hücresi gelişmeyen sadece ben değilim he.Baya bir kişi var.Sana karşı olan herkesin beyin hücrelerinde bir sorun var.Senin şu süper gelişmiş hücrelerden bize de ver de nasiplenelim.. Çırpındıkça batıyorsun..

- The Stig -

19.12.2011 19:45:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Adamın orda eleştirdiği psvitanın fiyatı değil, oyunların fiyatı.Sen bir önce yazdığın mesajı unutuyormusun ne yapıyorsun anlamıyom ki.İlk önce ps vita çok pahalı de sonrada arkadaşa katılıp, aslında pahalı olmadığını söylüyorsun..
sen harbiden okuduğun şeyi algılayaman bir insanmışsın ben bunu anladım..seni gerçekten tebrik ediyorum.. ben orda arkadaşa katılıp ps vitanın çok pahalı sonrada aslında pahalı olmadığını söylemedim..gözlerini açda oku.. DİYORUM Kİ!!!!! ps vitada + o 1500-2000 tl arasında fiyatı olan telefonlarda bana göre pahalıdır..ben asla o fiyata telefon ve ps vita almam dedim.. arkadaşta ps vitanın o telefonların yanında çokda pahalı olmadığını söylemiş..bu onun yorumudur.. benim katıldığım nokta ise ps vitanın oyununlarının pahalı olduğu yönündeki yorumu.. çünkü senin gibi insanların yazdıkları şeyleri anlamadan cevap vermektense herif kendi yorumunu yazmış konu ile alakalı bende onu tebrik ettim hepsi bu! kapiş! biz seninle ve senin gibi 3-5 kişi yüzünden konu dışında sürekli tartışıp duruyoruz.. siz bana laf atın bende size gereken cevabı sıkılmadan vereceğim..taki siz anlayana kadar.. Yazdığım şey sizin duymak istediğiniz şey olmayınca sağa sola sataşıp laf atmaktan başka bir iş yaptığınız yok.. BANA GÖRE HER ZAMAN PS VİTA FİYATI NEDENİYLE GEREKSİZ BİR ALET OLACAKTIR ve REŞİT OLMAYAN BİR KİTLEYE HİTAP EDECEKTİR..bu kadar basit..!! şimdi gidip ağlayabilirsiniz!

gamefry

19.12.2011 19:25:06

0
cikis oyunlari 3ds gibi cok kotu, ne oldu bu oyun piyasasina anlamadim adamlar artik alet cikartmak icin cikartiyolar. Oyunlar bir ikisi disinda, golf, dart, bilardo, plants of zombies gibi cep telefonu oyunlari :( madem konsol o kadar guclu cikar bir call of duty?

HyperioИ

19.12.2011 19:23:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Adamın orda eleştirdiği psvitanın fiyatı değil, oyunların fiyatı.Sen bir önce yazdığın mesajı unutuyormusun ne yapıyorsun anlamıyom ki.İlk önce ps vita çok pahalı de sonrada arkadaşa katılıp, aslında pahalı olmadığını söylüyorsun..
Ya bilader sen de ne uğraşıyosun ki işte. Kendisi geldi iki üç safsata ile daldı olaya. Sonra herkes birden karşı çıkınca ona ne yapıcağını şaşırdı. Bu kadar herkes karşı olmasına rağmen, bi durup da; galiba haksızım ya baksana olaya da diyemedi bi türlü kendine. Şimdi de sağa sola saldırıyor işte ne bulursa neresinden koparırsa atılan bütün mesajlardan laf ebeliği yapıp bak benim gibi düşünen biri , bak beni destekleyen biri , bak bilmemne bilmemne diye diye destekçi bulucak aklınca...

GT_55

19.12.2011 19:08:52

0
Adamın orda eleştirdiği psvitanın fiyatı değil, oyunların fiyatı.Sen bir önce yazdığın mesajı unutuyormusun ne yapıyorsun anlamıyom ki.İlk önce ps vita çok pahalı de sonrada arkadaşa katılıp, aslında pahalı olmadığını söylüyorsun..

- The Stig -

19.12.2011 19:03:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri vitayı çok pahalı buluyorsunuz ama şu an marka bir akıllı telefon almaya kalksanız vitadan aşağı değil. millet telefona gelince hiç acımadan çatır çatır para veriyor ama el konsoluna gelince pahalı buluyor. ama şu var ki, bence pahalı olan ps vita değil oyunları. umarım dijital alışverişlerde oyunların fiyatı en azından 3 te 1 oranında indirime gider. yoksa milletin elinde oyunsuz bir el konsolu olacak.
şu konunun altında yapılan en güzel eleştiri ve yorum..seni tebrik ediyorum birader..sonunda fiyat konusunda eleştirenin sadece ben olmadığımı gördüm.. benimde aklım almıyor 1500 ve 2000 tl arası iphone yada samsung galaxy almanın akla mantığıma sığmıyor.. 30 liralık nokia c1 telefonum var..illede internete gireceksem yada seyahetteysem acil lazım oluyorsada ipad işimi görüyor..1500-2000 tl'ye telefona hayatta para vermem..

GT_55

19.12.2011 18:23:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri vitayı çok pahalı buluyorsunuz ama şu an marka bir akıllı telefon almaya kalksanız vitadan aşağı değil. millet telefona gelince hiç acımadan çatır çatır para veriyor ama el konsoluna gelince pahalı buluyor. ama şu var ki, bence pahalı olan ps vita değil oyunları. umarım dijital alışverişlerde oyunların fiyatı en azından 3 te 1 oranında indirime gider. yoksa milletin elinde oyunsuz bir el konsolu olacak.
Aynen katılıyorum.Bir iphone'a 2000 tl'yi hiç acımadan veririler.Ama iş el kossolu olunca nedense çok pahalı oluyor.Psvita donanımında bir telefon çıksaydı kimbilir kaç tl olurdu.İşte bunu hesap edemeyenler var.

BSC Misafiri

19.12.2011 18:17:09

+1
vitayı çok pahalı buluyorsunuz ama şu an marka bir akıllı telefon almaya kalksanız vitadan aşağı değil. millet telefona gelince hiç acımadan çatır çatır para veriyor ama el konsoluna gelince pahalı buluyor. ama şu var ki, bence pahalı olan ps vita değil oyunları. umarım dijital alışverişlerde oyunların fiyatı en azından 3 te 1 oranında indirime gider. yoksa milletin elinde oyunsuz bir el konsolu olacak.

encuni

19.12.2011 14:28:41

0
O vitada sadece oyun oynanmıo internet müzik video flim ki sen hiç uzun yol yolculuguna cıkmamıssın belli bende psp vardı sattım saolsun cok guzel aletti.Yolculuklarda film yukler ızlerdım en son cennetin krallıgını ızlemıştım alette.

GT_55

19.12.2011 12:55:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: konix Videodan tam anlamadım iyi mi kötümü diye onun için beğenilen yorumlara bakayım dedim, herkes eksi yemiş nasıl bir yorum yapılmışsa :D
Eksi yiyen bir kişi var sadece.O da belli değil mi?

konix

19.12.2011 11:49:22

-1
Videodan tam anlamadım iyi mi kötümü diye onun için beğenilen yorumlara bakayım dedim, herkes eksi yemiş nasıl bir yorum yapılmışsa :D

aykut291

19.12.2011 11:24:39

+1
edikey Sen el konsolunda Pc gibi grafik beklediğin için sana öyle görünüyo.Bir el konsolu için grafikler çok iyi seviyede.

Guest-F97E00D06

19.12.2011 11:09:04

0
quote:

Bu görüntüyü eleştiripte ona cevaplarda kabahat diyorum :) oynanabilirlik harika grafik harika akıcılık ps3 xbox ve pc den daha iyi şimdi siz bunu eleştiren birinin oyun geçmişinin tetristen ibaret oldugunu anlıyamuyormusunuzda cevap yazıyorsunuz sony nin bu devrimi yapması sevindirici türkçeye verdiği desteği düşünürsek hiçmi hiç kullanabiliceğim bir ortamım olmamasına rağmen cok ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu cihazı sadece oyun dünyasındaki bu devrimi yaşayabilmek için
Ne diyon sen ya grafilerin berbatlığını göstermemek için o kadar uzaktan baktırmışlar ki futbolcular küçücük küçücük

rambocuk

19.12.2011 10:54:01

0
Bu görüntüyü eleştiripte ona cevaplarda kabahat diyorum :) oynanabilirlik harika grafik harika akıcılık ps3 xbox ve pc den daha iyi şimdi siz bunu eleştiren birinin oyun geçmişinin tetristen ibaret oldugunu anlıyamuyormusunuzda cevap yazıyorsunuz sony nin bu devrimi yapması sevindirici türkçeye verdiği desteği düşünürsek hiçmi hiç kullanabiliceğim bir ortamım olmamasına rağmen cok ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu cihazı sadece oyun dünyasındaki bu devrimi yaşayabilmek için

- The Stig -

19.12.2011 04:51:16

-2
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Ne yazıdğını ne savunduğunu bilmiyen insanlar kalkıpta başkalarına ukalaca çocuk deme hakkını kendinde görüyolar, oysaki kendilerinin daha çocuk olduğunu veya çocuktan beter olduğunu bilmemeleri beni gülmekten yerlere yatırıyo Gece gece beni 5 dk güldürdün teşekkür ediyorum sana cocoloccomaya. + Allah aşkına şunun hesap ismine bi bakarmısınız çok aramışmı acaba bu hesap ismini çok merak ediyorum.Zira arkadaş başkalrına çocuk diyo ya,Şimdiki çocuklar bile senin kadar saçamasapan böyle kullanıcı adı bulmuyolar.Aynaya bak azıcık, Aynaya bak ki büyük olmayı ozaman hak edesin!
ne yazdığını ve ne savunduğunu bilmeyen demişsinde anlaşılan söylediğim şeyi halen daha anlayamamışın..cevap verdiğim kişilerin altındakilerini okursan algılayabilirsin belki demek istediğim şeyleri.. hesap ismimi çok aramadım merak etme.. köpeklerimin isimlerinin birleşimidir.. daha iyi anlaman için şöyle yazayım; COCO - golden retriever cinsi köpeğimin ismi bir buçuk yaşında erkek LOCCO - rottweiler cinsi köpeğimin ismi 3 yaşında dişi MAYA - boxer cinsi köpeğimin ismi 7 yaşında dişi ne oldu COCOLOCCOMAYA.. umarım bunu anlamışsındır!

GT_55

19.12.2011 04:35:01

0
Evet arkadaşlar maalesef bir umutsuz vaka olayı daha yaşanmaktadır.. Konu fifa vita videosu ama geldiğimiz noktaya bakın...

aykut291

19.12.2011 04:34:24

-1
Ne yazıdğını ne savunduğunu bilmiyen insanlar kalkıpta başkalarına ukalaca çocuk deme hakkını kendinde görüyolar, oysaki kendilerinin daha çocuk olduğunu veya çocuktan beter olduğunu bilmemeleri beni gülmekten yerlere yatırıyo Gece gece beni 5 dk güldürdün teşekkür ediyorum sana cocoloccomaya. + Allah aşkına şunun hesap ismine bi bakarmısınız çok aramışmı acaba bu hesap ismini çok merak ediyorum.Zira arkadaş başkalrına çocuk diyo ya,Şimdiki çocuklar bile senin kadar saçamasapan böyle kullanıcı adı bulmuyolar.Aynaya bak azıcık, Aynaya bak ki büyük olmayı ozaman hak edesin!

GT_55

19.12.2011 04:14:41

0
Zuhaaaaa gece gece ne içtin.. Reşit olmayanlar için yapılmış mış..Bence hemen bir an önce yat uyu.Durumun iyi gözükmemektedir.Ben çalışıp para kazanıyorum ve ilk çıktığı zamanda bu konsolu alıp kullanacam.Yaşımda 30...Hadi bakalım..

BSC Misafiri

19.12.2011 04:07:06

0
barça nın en kötü oynadığı maç bu olsa gerek :D

BSC Misafiri

19.12.2011 04:06:54

0
ve el konsolunda bu gerçekcilikte futbol oyununu gören alır helal sony sana harika bi cihaz yapmışın

encuni

19.12.2011 02:23:26

0
Sığınaklara...........
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız