Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita TV Amazon'da Tükendi


    Sony'nin bu haftanın başında tanıttığı Playstation Vita TV ile taşınabilir oyun konsolumuz olan PS Vita'nın oyunlarını TV ekranından oynama şansı yakalıyoruz. Bu yeni donanım henüz piyasaya çıkmadan büyük ilgi görüyor.
 
    Amazon Japonya'da Playstation Vita TV'lerin şimdiden tükendiği açıklandı. PS Vita TV + Dualshock 3 + 8GB bellek kartının bulunduğu paket kısa sürede tükenmiş. Anlaşılan Ps Vita oyunlarını dev ekrandan oynamak oyuncuların hoşuna gidecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dual Shockers Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Deep Down'ın Batı Sürümü Kesinleşmedi AC: Liberation HD Dijital Olarak Satılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-90F2E1A19

11.9.2013 15:49:47

0
Bu özellik asıl Ps Vıta'da olmalı. O zaman kesin alırdım. Oyunların değil ps4 özelliği olması lazım ama, yani Ps4 ile yapacağımız her işte Vıta ekranının Tv ekranı gibi kullanabilmemiz gerekir, yani sadece kontrol ve ekran olarak. Muhteşem olurdu

cemecem21

11.9.2013 11:55:08

0
Ben şimdi Ps Vita WiiU gibi olmuş. Dokujnmatik ekranlı kontrolcü ve televizyona bağlanabilme. İkisi de bu açıdan birbirine benziyor. (Yanlış biliyor olabilirim.)

sangokudbgt

11.9.2013 11:54:39

-3
Ha ha ha bunlşar hep reklam işte. Ticaret yapanlar bilir kalmadı diyeceksin, çok satıyor diyeceksin.. Bal gibide biliyorum ki 1 tane stok vardı onuda kendileri aldı kim bilir?

berkayde

11.9.2013 10:29:53

0
ps vita exclusivelerini tv den oynamak isteyenler icin daha cok. bu alet de tasinabilir arkadasinin evine gidip bagla evindeki ps4 e baglan arkadasin ps4 u merak ediyorsa denemis de olur.

memolika

11.9.2013 10:07:05

+3
Cihazın bu kadar satmasının sebebi Ps4 Oyunlarını Wifi üzerinden Stream edebilmesi olabilir. Düşünsenize Ps4 evinizin salonundaki TV de dururken siz kendi odanızdaki TV de oyun oynamaya devam edebileceksiniz. Bence bu özellik için almaya değer. Fiyatıda çok uçuk değil.

BSC Misafiri

11.9.2013 10:07:00

+2
Adamlar secenek sunuyorlar insanlara. PSVITA TV ayni zamanda PS4 remote play. Yani bir evde bir odada PS4 varsa diger odada PS VITA TV varsa her iki odada istenilen zamanda PS4`u yerinden bile kipirdatmadan oyun oynanabilir bu cok guzel bir ozellik bence. Netflix ve diger uygulamalari kullananlar icin ise sudan ucuz alet ve yaninda PSP-PS ve Vita oyunu oynama imkanida buyuk bir getiri.

dominnic

11.9.2013 09:59:14

0
Bu aleti almanın nedeni yanında taşınabilir olması heryerde oynanabilme imkanı madem tv den oynicaksınız gidin ps3 alın be akıllılar ya biz bişe bilmioruz yada millette çok para var hacı :))))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız