Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita Slim Batı'ya Geliyor


    Sony'nin geçtiğimiz sene Japonya'ya özel duyurduğu yeni PlayStation Vita modeli PS Vita 2000, Batı ülkelerine de çıkışına hazırlanıyor. Daha önce Japonya'da çıkan konsol için etkinlik davetiyeleri gönderilmeye başlandı.
 
    Sony, 30 Ocak'ta Londra'da düzenlenecek olan bir etkinlik için davetiyeler gönderdi. Davetiyelerde, "PlayStation tarihinin en büyük çıkışının ardından, daha 'incesini' tanıtmamız için bize katılın." cümlesi yer aldı.
 
    PS Vita Slim olarak adlandırabileceğimiz 2000 modeli, ana modelden %20 daha ince ve %15 daha hafif. PS Vita Slim'de OLED ekranlar yerini LCD'ye bırakıyor. Bununla birlikte 1 saate varan daha uzun pil ömrü sunuluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Ultra Street Fighter IV, YouTube Desteğine Sahip! Tomb Raider: Definitive Edition'un Çıkış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

haktan24

24.1.2014 18:30:36

+1
onu bunu bilmemde bu cihaz türkiyeye gelse nerde baksan yine 400 500 liraya satılıcak yani sırf biraz daha ince diye alıcak olanlar bence almasın malzeme kalitesini cok düşürmüşler internet de kıyaslamalar mevcut bakın ilk ps vita her türlü tokatlar slim model i ekranı özellikle cok kötü oled ile normal lcd ekran arasındaki renk canlılıgı cok belli oluyor lcd de sarım tırak bi renk mevcut ama oled her türlü renk derinligini sonuna kadar veriyor bence ilk cihazdan vazgecmeyin ortada baya bi kalite farkı var fiyatta indirim olsa 300 350 arası satılsa belki alınabilitesi olur ancak öyle olmıycagı için kesinlikle alıcak olanların tercihi ps vita olsun bizzat kendimde kullandıgım için söylüyorum saygılar..

Baritoto

24.1.2014 17:49:56

0
adam akıllı oyun çıksa alınabilecek bir el konsolu ama oyun yok

Master_Evil

24.1.2014 17:37:12

0
gelsin de satmaz yine

Noctis_Strife

24.1.2014 17:31:09

0
OLED ekranı gördükten sonra seveceğimi sanmıyorum, soluk soluk renkler, aşırı az kontrast vs, her şeyi bozuyor. OLED benim için oyun keyfini arttırıyor büyü gibi bi ekran. Ayrıca halâ PSP gibi rahatça çıkarılan batarya sistemi yok, o olsa düşünebilirdim işte.

Ciclista

24.1.2014 16:49:17

0
Oled benim icin pekte onemli degil slim almak mantikli geliyorda eminim burada slim fatten daha yuksek miktarlardan satilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız