Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Plus Klasik Kütüphanesine 15 Kasım'da Ratchet & Clank Serisi Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus'a yeni oyunlar ve seriler katılmaya devam ediyor. Sony Interactive Entertainment ile geliştirici Insomniac Games iş birliği kapsamında PlayStation Plus Premium aboneleri için (Klasik Katalog) 15 Kasım'da beş yeni Ratchet & Clank oyunu hizmete dahil oluyor.
 
PS Plus'ın klasik kütüphanesinde PlayStation 3 oyunları yer alıyor. Dolayısıyla bu oyunlar bulut üzerinden yayınlanıyor. Bu oyunları PlayStation 4 veya PlayStation 5 konsollarında yerel olarak oynanmadığını belirtelim.
 
PS Plus Klasik kütüphanesine beş Ratchet & Clank oyunu geliyor
 
 
 
Her ay düzenli olarak PS Plus kütüphanesini genişletmeye devam eden Sony, birçok firma ile iş birliği yapmaya devam ediyor ve bu kapsamda yeni oyunları hizmete dahil ediyor. 15 Kasım'da ise beş yeni  Ratchet & Clank oyunu PS Plus'a geliyor. İşte gelecek oyunlar:
 
- Ratchet & Clank (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank: Going Commando (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank: Deadlocked (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PlayStation 3)
 
Şu anda hizmette mevcut olan oyunlar da açıklandı:
 
- Ratchet & Clank Future: Quest for Booty (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank: All 4 One (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank: Full Frontal Assault (PlayStation 3)
- Ratchet & Clank: Into the Nexus (PlayStation 3)
 
Öte yandan Ratchet & Clank serisi bugün 20. yıl dönümünü kutluyor. Serinin en yeni oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart şu anda PlayStation 5 konsollarında yer alıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
İki Kişiyle Geliştirilen Blight: Survival için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, 15 Kasım'da PS5'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.11.2022 11:07:28

0
En sevdiğim seridir clank Sony yine rezilliğin dibine vurmuş yok clank serisi ps kütüphanesine geliyormuşta mış mışta bu devirde ne bulutu hangi gamer oyuncu buluttan oyun oynar dona dona takılarak hangimizde bu altyapı var bu devirde buluttan oynayan kaldımı bulutun asıl açılımı donanımı yetersiz internet altyapısı iyi olan pc oyuncuları için geliştirilmiş bir sistem kusura bakmayında xbox seriesın tırnağı olamaz ps 360 oyunları bile cam gibi oynanıyor seresde.

BSC Misafiri

7.11.2022 11:07:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein En son çıkanı niye hala eklemiyorlar? Bunlar bu kafayla game pass’a asla rakip olamaz.
Sen onu geç daha kaç yıllık Last of us Part 2 yok..

BSC Misafiri

6.11.2022 09:49:08

0
3 nesildir bana göre yazılım konusunda sınıfta kaldılar. PS4 ana menüde bile çoğu zaman kasıyordu arada mutlaka oyundan atıyordu vs. Geriye uyumluluğun olmamasının tek sebebi bu işe yatırım yapmamaları. VR2 ile uğraşacaklarına keşke bu konuya yatırım yapsalardı. PS5 , PS3 oyunları dahil geriye dönük bütün konsolları çalıştıracak donanımda. Artık arkasına saklanacakları bahane de kalmadı. Yok Cell mimarisi karışıkmış yok bilmemneymiş yapacaksın arkadaşım öyle bulut mulut gibi Youtube videosu gibi oyun oynanmaz bu devirde. Hala daha PS1,PS2 ve PSP oyunlarını getirmekten acizler. Taksit taksit oyun çıkarıyorlar. Şu kepazeliğe son verecek bir adam yok demek ki şuan Sony’de.

BSC Misafiri

5.11.2022 23:11:27

0
Yazılımda Xbox'ın yanına bile yaklaşamaz..Adamlar o kadar uzman ki Adamların SSD'si PS5'in SSD'sinden Yarı yarıya daha yavaş olmasına rağmen PS5'i yükleme ekranlarında geçebiliyor. O hızları yakalaması bile mucize... Adamlar bu sayede gereksiz Donanım masrafından kurtulup daha güçlü GPU katabildiler konsollarına...

BSC Misafiri

5.11.2022 23:11:26

0
Hani nerdesiniz Sony fanboyları çıkında şu durumu izah edin..

BSC Misafiri

5.11.2022 10:29:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yani şu teknik imkanlarda adam gibi bir geriye uyumluluk olmamasının mantıklı bir açıklaması yok harbiden. PS5 PS3 oyunlarını emule edebilir. Önemli olan bu işe emek vermek tamam anladık Cell mimarisi vs ama bu kadar da olmaz. PS2,PS1 ve PSP kütüphanesi neden yok ? Cep telefonlarında bile oynuyoruz artık bu cihazların oyunlarını. Bu Sony kadar gamsız bir firma yok gerçekten. PS3 ve PS2 kütüphanesinde kaybolup giden onlarca muhteşem oyun var. Şu bulut saçmalığını bırakmaları gerekiyor artık.
Yüzde yüz katılıyorum, tam bir rezalet.Hem ps5 hem XsX kullanıcısı olarak; bu konularda Xbox'ın yanına bile yaklaşamıyorlar maalesef

Philipp_Plein

5.11.2022 07:05:16

+3
En son çıkanı niye hala eklemiyorlar? Bunlar bu kafayla game pass’a asla rakip olamaz.

BSC Misafiri

4.11.2022 21:52:50

+2
Yani şu teknik imkanlarda adam gibi bir geriye uyumluluk olmamasının mantıklı bir açıklaması yok harbiden. PS5 PS3 oyunlarını emule edebilir. Önemli olan bu işe emek vermek tamam anladık Cell mimarisi vs ama bu kadar da olmaz. PS2,PS1 ve PSP kütüphanesi neden yok ? Cep telefonlarında bile oynuyoruz artık bu cihazların oyunlarını. Bu Sony kadar gamsız bir firma yok gerçekten. PS3 ve PS2 kütüphanesinde kaybolup giden onlarca muhteşem oyun var. Şu bulut saçmalığını bırakmaları gerekiyor artık.

BSC Misafiri

4.11.2022 21:02:47

+1
ps3 oyunları neden gelmiyor? hani resistance? killzone?

BSC Misafiri

4.11.2022 20:06:01

+2
Eee bizim işimize yaramıyor ki bunlar lanet olsun.. Bomboş bir kütüphane var Deluxe üyeliğinde...Ulan tmm PS3 yok anladık ta, Nerde o binlerce PS2-PS1 oyunları falan.. Yaa şu geriye uyumluluk işini bi adam gibi yapamadı gitti Sony.. Xbox'ta adamlar PS3 neslinin oyunlarını cihaz üzerinde oynatmayı bırak bir de 4K kalitede oynatıyor.. Hep yarım yamalak bu Sony'nin yazılım işleri...Ulan sen nasıl PS3 emulatörü yapamazsın kendi cihazına.. PS3 ile PS5 arasında dünyanın güç farkı var, Senin bu cihazda oynatmaman imkansız...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız