Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Now Hizmetine PUBG, Wolfenstein: The Old Blood ve Formula 1 2019 Eklendi

 
Ne yazık ki ülkemizde hizmet vermeyen PlayStation'ın stream servisi PlayStation Now'a yeni oyunlar ekleniyor. Aylık belirli bir ücret ödeyerek, servisin kendi kütüphanesindeki oyunları stream ederek oynama fırsatı yakaladığınız PlayStation Now sistemine bugün itibariyle 3 yeni oyun ekleniyor.
 
Bugün itibariyle sisteme PUBG, Wolfenstein: The Old Blood ve Formula 1 2019 eklendi. PUBG, 3 Mart 2020'ye kadar sistemde kalacak. Ayrıca Now sisteminde Kasım ayında en fazla oynanan oyunlar da açıklandı:
 
Grand Theft Auto V
God of War
Uncharted 4: A Thief’s End
Middle-Earth: Shadow of War
Rocket League
Farming Simulator 19
Persona 5
Fallout 4
Mortal Kombat X
WWE 2K18
NBA 2K18
Infamous Second Son 
 
Bu listenin de içinde bulunduğu oyunlardan ve sistemin sahip olduğu en iyi oyunlardan olan Grand Theft Auto V, God of War, Uncharted 4: A Thief’s End ve Infamous Second Son 2 Ocak 2020 itibariyle sistemden kaldırılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers sony playstation 4 ps4 playstation next gen ps now yeni oyunlar
Marco van Basten, "Nazi" Sloganı Kullandığı İçin FIFA 20'den Çıkartıldı PlayStation Polonya Hesabından Death Stranding İçin Eğlenceli Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız