Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSVita: Modnation Racers Özelleştirme Videosu

Oyna, yarat ve paylaş.
 
     Sony San Diego Studios tarafından geliştirilen Modnation Racers oyunu, E3 2011 konferansında PSVita için duyurulmuş, grafikleri ile PSP‘nin çok ilerisinde ve PS3‘tekine eş değer olduğunu göstermişti. Sony’nin oyna, yarat ve paylaş temalı oyunlarından biri olan Modnation Racers, kesinlikle PS3 portu değil, başlı başına yaratılan özgün bir yapımdır.
 
     Modnation Racers‘ın PSVita için geliştirilen sürümünü satın alanlar, PS3 kullanıcıları tarafından tasarlanmış 2 milyondan fazla yol, araç, eşya gibi yeni eklentilere sahip olabilecekler.

     Playstation Blog tarafından yayınlanan bu yeni video’da Modnation Racers oyununun PSVita ile nasıl özelleştirilebileceğine tanık oluyoruz. Konsolun dokunmatik ön ve arka yüzeyleri, bizlere oyunu kolay ve hızlıca özelleştirme imkanı sunuyor. Öyle ki saniyeler içinde yeni bir yol oluşturabilir, dakikalar içinde dağları, gölleri, ağaçları, evleri vb. birçok yeni parçaları pistinize ekleyebilirsiniz. PSVita‘nın ön yüzeyine dokunarak tümsekleri, düzlemleri ve göletleri kolayca oluşturacağınız gibi arka dokunmatik paneli kullanarak dağları şekillendirebilirsiniz. Mesela arka panele nekadar çok dokunursak dağın büyüklüğü de ona göre şekkillenebiliyor.

     Dilerseniz aşağıdaki video’yu izleyin ve neler yapabileceğinizi kendiniz görün.

Bu haberin bağlantısı
URL
modnation racers ps3 psp psvita vita sony playstation san diego studios yarış oyun game
BioWare de Hack Kurbanı Oldu Shadow of the Damned'ten 2 Yeni Video

mratt

16.6.2011 21:50:01

0
Ya bu oyun neyse de, şöyle bir gran turismo vita çıksa fena olmazdı. İşte o zaman grafik gücünü bi nebzede olsa görürdük.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Modnation Racers: Road Trip
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız