Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSP ve Vita'daki Tales Oyunlarından Ayrıntılar

Tales of the Heroes aksiyon öğeleriyle dikkat çekecek

     Namco Bandai Sony'nin taşımabilir platformlarına bir süre önce iki Tales oyunu duyurmuştu. Bu oyunlardan Tales of Innocence R, Vita için hazırlanırken, Tales of the Heroes: Twin Brave ise PSP için hazırlanıyor.
 
     Açıklamalara göre PSP için hazırlanan Tales of the Heroes serinin bir yan oyunu olacak ve dövüşlere odaklanacak. Yani bir RPG oyunu beklemeyin. Bu oyun muhtemelen PSP'deki son Tales yapımı olacak.
 
     Serinin çeşitli oyularından karakterlerin bulunacağı Tales of the Heroes'da onaylanan karakterler Tales of Xillia'dan Jude ve Milla, Tales of Vesperia'dan Yuri ve Fren, Takes of Symphonia'dan ise Lloyd ve Zelos oldu.

 
     Diğer yandan Namco Bandai daha önce Nintendo DS için piyasaya çıkan Tales of Innocence'i Vita için hazırladığını açıklamıştı. TGS'de ortaya çıkan ayrıntılara göre yeni karakterler, yeni senaryolar, gelişmiş seslendirmeler ve yeniden ele alınmış bir hikaye ile karşımıza çıkacak.
 
    Oyunun grafiklerinin de DS sürümüne göre geliştirildiğini (bkz yukarıda) sanırım belirtmeme gerek yok. Dokunmatik ekranın da nimetlerinden yararlanacak oyun Japonya'da İlkbahar'da piyasaya çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tales of Innocence Vita Playstation Vita JRPG Namco Bandai
Tekken 3D: Prime Edition için Harika Bir Video Sony: Vita ve 3DS Doğrudan Rakip Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Innocence R
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız