Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSP, 5. Yılını Kutluyor!

 
    Sony'nin avuç içi konsolu PSP, 5. yılını doldurdu. Sony'de bunu kutlayarak PSP'nin yalnızca Amerika'da 17 milyon adet sattığını belirterek bir açıklama yaptı. 

    "6 yıl önce, PlayStation ilk defa avuç içi pazarına girmişti" diye konuşan Peter Dille, sözlerine şöyle devam etti; "Şimdi ise PSP, muhteşem kalitede avuçiçi eğlence sunmayı başaran tüm dünya tarafından bilinen bir sistem haline geldi. PSP'nin 5. yılını kutluyoruz."

    Dün geç saatlerde ise Sony'nin donanım pazarlama yöneticisi John Koller'de bu sene sonuna doğru PSP ile ilgili şaşırtıcı duyurular olacağı haberini vermişti.

    "2010'da ilerledikçe, PSP sistemindeki gelişim ve teknolojik yeniliklerin de devam edeceğini göreceksiniz" dedi ve ekledi, "Bir çok duyurulmayı bekleyen yeni oyunlarımız var ve bu sene sonuna dek çok seveceğiniz eşi benzeri olmayan bir oyun tecrübesi de getirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu. 
 
    Sizi bilmem ama Nintendo'nun yeni el konsolu "3DS" den sonra Sony'nin hala PSP'yi geliştirmekten ziyade yeni bir el konsolu çalışmalarına başlaması gerektiğini düşünüyorum, Sizce?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Psp sony john koller peter dille
Half Life 2'nin Aktörü Öldü Just Cause 2, Grafik Kıyaslamaları

BSC Misafiri

25.3.2010 17:21:29

0
ek parça üzerine olmak üzere sony'ninde bu yönde çalışmaları var bu entegre etmesi veya kamera v.b araçlar gibi satması bile ds den daha ön planda olmasına yeterli olcaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PSP
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız