Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSPGo'ya Kingdom Hearts: Birth By Sleep Yok !

No Kingdom Hearts: Birth By Sleep For PSP Go Owners
 
    Sıkı bir Kingdom Hearts hayranısınız ve PSP Go'nuz mu var, o zaman şimdiden depresyona girmeye hazır olun çünkü çok güvenerek aldığınız o en yeni model PSP'nizde en yeni PSP (!) oyunlarından Kingdom Hearts: Birth by Sleep'i oynayamayacaksınız. Niye mi? Çünkü oyun Dijital platformda boy göstermeyerek sadece UMD olarak çıkacak(mış).
 
    Daha önce bu konu hakkında dedikodular çıkıyordu ve Kotaku'nun Square Enix PR Menajerine yönelttiği soru-mail neticesinde durum netlik kazanmış oldu, maalesef PSPGo'da Kingdom Hearts: Birth By Sleep göremeyeceğiz. 
 
    11 ay önce çıkarılan PSP Go, satışları göz önünde bulundurulunca Sony'nin en kötü (Epic Fail) yatırımlarından birisi olarak kariyerine yazılmış durumda. Bu da göstermiş oluyor ki Sony artık daha fazla bu konsola yatırım yapmak istemiyor. Çünkü Square Enix'in yarattığı Kingdom Hearts serisi Sony'nin en güvendiği 3. parti oyun serilerinden biri. Üzgünüm PSP Go sahipleri ama durum bundan ibaret...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts Kingdom Hearts : Birth by Sleep PSP Square Enix Tetsuya Nomura UMD Dijital download
Dead Rising 2'ye High Stakes Edition Duyuruldu PSJailbreak Avustralya'da Geçici Olarak Yasaklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts : Birth By Sleep
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız