Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSN'den Size Mesaj Var

 
     Sony, görünüşe göre PSN üzerinden kullanıcılarıyla iletişime geçmenin yeni bir yolunu bulmuş. Son yapılan PS3 firmware'lerinden biri ile geldiği düşünülen bu duyuru sistemi sayesinde mesajlar bazı kullanıcılara çoktan gönderilmeye başlanmış. [PSN]'den gelen ve yanında PSN logosu bulunan bu mesajlar PSN ya da PS3 haberlerini içeriyor. Yani yeni bir dolandırıcılık yöntemi diye korkmaya gerek yok.
 
     Sony, bu yöntem sayesinde PSN ağlarındaki kullanıcıların tümüne ya da belirli bir kısmına tek seferde duyuru gönderebiliyor. Mesela yukarıda gördüğünüz mesajda Earthworm Jim HD'nin tam sürüm kilidini açmada yaşanan sorunların giderildiği ve demosundan tam sürüme geçmek için satın alabileceğiniz bildiriliyor. Mesajlar sürekli gönderilmezse ve reklamlarla dolu olmazsa herkese aniden duyuru yapmak için güzel bir sistem gibi duruyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PSN PlayStation Network Firmware Sony PlayStation 3 PS3 Mesaj
"Blizzard'ın MMO'su Yeni Bir Evrende Geçecek" Fallout: New Vegas Ön Siparişlerde Kardeşini Geçti

Antrim

7.8.2010 10:12:59

0
bi türkiyeye gelsede şu store amerikan accountu yapıp kullanıyor herkez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız