Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSN Patronu: "Oyuncular için İyi Olanı Yapıyoruz"

Dust 514 bu yüzden sadece PSN'de çıkacakmış.
 
     Sony, oyun yapımcılarını Steam'den, akıllı telefonlardan ve Xbox Live Arcade'den uzaklaştırmak için yeni çalışma modelleri geliştiriyor ve daha geniş özgürlük vadediyor. PlayStation Digital Platforms patronu Jack Buser, San Francisco'daki GDC'de Sony'nin yapımcılara diğer platformlardan daha fazla fırsat sunduğunu açıkladı.
 
     Xbox Live Arcade'in sıkı yönetilen politikası yerine yapımcılara daha özgür alan sunarak kendi şartlarıyla oyun geliştirmeye imkan tanıyorlarmış. Bağımsız stüdyolar rahatlıkla kendi Indie oyunlarını PSN üzerinden çıkartabiliyorlar. Ayrıca yine Microsoft'un aksine Free-to-play modeli oyunlara da ağırlık verilmeye başlanmış -Dust 514'ü bunun son örneği olarak gösterebiliriz-.
 
     Bir oyunun daha önce XBLA'da çıkıp sonradan PSN'de çıkmasını kabul edip etmeyecekleri sorulduğunda ise kesin bir cevap verilmiyor. Buser, "Geçmişte ne olduğu hakkında bir fikrim yok fakat buraya geldiğimden beri oyuncular için en iyisi neyse onu yapıyoruz." şeklinde cevap verdi.
 
     "Yaptığımız her şeyden önce kendimize bir soruyoruz: Bu oyuncuların istediği bir şey mi? Ve bu da bizi diğerlerinden ayıran en önemli şey. İş politikası için mükemmel olup da oyuncular için kötü olan bir şey yapamayız. Eğer oyuncular için sorun yoksa işlemeye koyuyoruz ve zaten bu iş politikamız için de yolunda gidiyor."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony PSN Jack Buser
Yeni SimCity Duyuruldu! Heavy Rain Yapımcısının Oyunu Bu Gece Gösterilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aydogdu1453

7.3.2012 16:04:06

0
X box cephesi bu çulsuzlara bir de cevap mı verecek.Özgür alan mış , mış , mış.Sen önce bizden haksızca çaldığın other os'u ver .Ondan sonra konuş.gEÇİNİZ.

Sabri a.k.a Hayalet

7.3.2012 15:46:12

0
bu oyun bedava olcaktı değilmi ?

söny

7.3.2012 15:05:16

0
Uzun zamandır birbirleriyle dalaşmıyolardı bakalım xbox kösesinden ne haber gelicek

Aknyldz

7.3.2012 12:18:39

-4
ilk önce paylaşım sayısını 3'e çıkarsınlar da sonra konuşsunlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız