Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSM 3, Gelecek Ay Dead Space 2'ye Yer Verecek

 
 
    E3'ün yıldızlarından Dead Space 2'ye bir sonraki PSM 3 dergisinde "gizemli özel bir bilgi" verileceği belirtildi. Derginin her sayısında gelecek ayki programdan ipuçları veriliyor. Bu ayki sayının ipucusu ise Dead Space 2 oldu.
 
    İpucunun yanında oyun ile ilgili bir karalamaya da yer verilirken, bu karalamanın deşifre edilmesi sonucu "PSM 3 Church of Unitology'yi sunar" cümlesinin çıktığı belirtildi. Gizemin oyunun bir multiplayer parçası olabileceği konuşuluyor. Umarız doğru olur, çünkü bildiğiniz üzere ilk Dead Space, multiplayer'dan yoksundu.  
 
    PSM 3'ün 130. sayısı 2 Ağustos'da çıkacak. Merakla bekliyoruz.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PSM 3 multiplayer
Enslaved için Özel İçerikler Duyuruldu Rayman Origins HD Konsollar Dışında da Görülebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Curimo

14.7.2010 14:30:27

0
Sen Dead Space'e aynı tarz mı diyosun? Ben de senin gibi düşünüyorum ama RE5'le Dead Space karşılaştırılamaz bile. Bence son yıllarda çıkan en iyi korku oyunud Dead Space ve de korkutmayı başaran bi oyun, sadece lafta değil yani.

sf4master

7.7.2010 02:06:02

0
eğlence oyunu herkes bitirsin diye.ben resident evil remake deki gibi korkmak isitiyorum.capcom bana bunu versin.yeni nesil oyunlardan nefret ediyorum hiçbir yaratıcılık yok hep aynı açı hep aynı şeyler bi god of war tarzı bi oyun bi re4 tarzı bi oyun bide fps başka bişe yok.insanlar bilmedikleri ve tanımlayamadıkları şeylerden korkar.ama bunlarda bilinmedik bişe yok hep aynı.ben gidiyorum resident evil 2 yi bi daha bitirmeye herkes ps3 oynasın artık bu next gen olayı bana göre değil

sf4master

7.7.2010 02:04:54

0
oyunlarda bu eğlenceye yönelme artık bir son bulmalı.90nlardaki korku günlerine tekrar dönülmeli.resident evil tam anlamıyla eğlence-fantastik adını verdiğim bi anlayışa yöneldi.sırf oyunlar satsın diye eğlence özelliği arttırılıp grafikle boyanıp sunuluyor ve next gen oyuncuları da bunu seviyor.90nların oyunları hep yenilik ifade ediyordu.herkes yeni şeyler üretmek istiyordu ve oyun piyasası yeni bir piyasa olduğu için mükemmel bir yaratıcılık vardı.resident evil 2-silent hill 1- reremake vs.ama şimdi herşey değişti.herkes oyun oynar oldu zaten artık ne yapılsa oynanıyor ve inanılmaz para dönüyor.dolayısıyla da hep aynı şeyler yapılıyor shinji mikami re4 de bi kamera açısı yaptı bi devil mayc ry çıkardı bütün oyunlar artık aynı.puzzle kültürü kalktı.vur yaratığı dön sağa sola al yerden kurşunu ilerle.yetti artık inanılmaz sıkıldımjapon firmaları elini ayağını çekti.bi hideo kojima bi de mikami kaldı.final fantasy 13 ü bile eğlence oyunu yaptılar.onu bile 2 yaşında çocuk bitirir.çünkü

BSC Misafiri

6.7.2010 11:21:18

0
multiplayer olmassada co op ada raziyiz

Antrim

6.7.2010 00:17:12

0
valla dead space aldım oynayamadım eger bir co op modu yaparsalar alıçam

stalker2033

5.7.2010 21:46:14

0
ilk oyunu muhtesemdi hayatimda hic bukadar korkmamistim.bence korku film severler film izlemek yerine bu oyunu oynasalar belki birdaha korku filmi izlemezler.neyse ikinci seriyi merakla bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız